Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Zeynep Casalina klip çekti

Zeynep Casalina klip çekti
Fotoğraf Başlığı Zeynep Casalina klip çekti

Ünlü sanatçı Zeynep Casalini, son albümünde yer alan 'İmkansız diyemem' isimli şarkısının klibi için Bodrum'daki evinin bahçesinde kamera karşısına geçti

Kaydet
a- | +A
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan pop müziğin güçlü sesi Zeynep Casalini, 2008 yılında piyasaya sürdüğü son albümünde bulunan 'İmkansız diyemem' isimli şarkısına klip çekti. Bitez'de bulunan evinin bahçesinde kamera karşısına geçen Casalini'nin klip çekimleri 1 gün sürdü. Çekim arasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, "İmkansız Diyemem'e klip çekiyoruz bugün. Şarkının söz ve müziği Kenan Vural'a ait. Bu benim ikinci eğlenceli klip çekimim olacak. Klibin çoğunu Gravilya'nın bahçesinde ve içinde çekiyoruz. Akşam da sahnemiz kurulacak ve çekimlere orada devam edeceğiz" dedi.
Zeynep Casalina klip çekti
Başlık ResmiZeynep Casalina klip çekti


"YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİM"
Basın mensuplarının, "İddialı mısınız" sorusu üzerine, sadece işini yaptığını belirten Casalini şöyle konuştu:
"İddialı olmak bana göre değil. Ben sadece işler yaparım. Bunlar da güzel insanlar tarafından sevilir, beğenilir, dinlenir. Bu da bana yeter zaten. Bir şeylere karşı yarış içinde değilim. Bir şeyleri ispatlamak içinde değilim. Sadece kendime güzel gelen şeyleri insanlarla paylaşıyorum. Hayatımda ne varsa, ne yapıyorsam, işimde de o var. Klibin konusu da güzel, hayatımın bir kesiti."
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.