Netflix’in yeni dizisi Kübra ayrıntıları belli oldu! Çağatay Ulusoy’un başroldeki partnerini görenler çok şaşırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Netflix’in yeni dizisi Kübra ayrıntıları belli oldu! Çağatay Ulusoy’un başroldeki partnerini görenler çok şaşırdı

MEDYA Haberleri

Netflix platformunda yayınlanması beklenen Kübra dizisi şimdiden gündem oldu. Başrollerinde Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek ünlü kadın oyuncunun ismi açıklandı...

Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden Çağatay Ulusoy’un hayranları tarafından merakla beklenen Kübra dizisiyle ilgili gelişmeler yaşanıyor. Kübra dizisinin konusu ve yayın tarihi merak edilirken, oyuncu kadrosu da en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Netflix platformundan izleyicilerle buluşacak Kübra dizisinin yakın bir zamanda sete çıkması planlanıyor.

OGM Pictures imzalı Kübra dizisinin tanıtımı sonrası Çağatay Ulusoy hayranları araştırmaları hızlandırdı. Ekranların en sevilen isimlerinden Çağatay Ulusoy’un başrollerinde oynayacağı yeni dizi Kübra için çalışmalar sürüyor. Yakışıklı oyuncunun başroldeki partneri hakkında merakla beklenen bilgiler paylaşıldı. Netflix’in yeni dizisi Kübra oyuncuları kimler?

Netflix’in yeni dizisi Kübra ayrıntıları belli oldu! Çağatay Ulusoy’un başroldeki partnerini görenler çok şaşırdı

KÜBRA DİZİSİ BOMBA GİBİ GELİYOR

Dizi dünyasının başarılı yönetmenlerinden Taylan Biraderler’in çekeceği Kübra dizisi bir uyarlama olarak ekranlara gelecek. Dizinin aynı isimde Afşin Kum tarafından yazılan kitaptan uyarlandığı belirtildi. Gökhan karakteri ile başrolde yer alacak Çağatay Ulusoy’un merakla beklenen partneri belli oldu.

Çağatay Ulusoy’a Kübra dizisinin başrolünde eşlik edecek kadın oyuncunun Büşra develi olduğu söyleniyordu. Ancak yapımcıdan gelen son bilgilere göre başrol oyuncusunun Aslıhan Malbora olarak açıklandı. Güzel oyuncu en son Üç Kuruş adlı yapımda başarılı oyunculuk performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Kübra dizisinin oyuncu kadrosunda bu ikiliye Büşra Develi, Ahsen Eroğlu ve Aytek Şayan gibi sevilen oyuncular eşlik edecek.

İKİ SEVGİLİYİ CANLANDIRACAKLAR

Netflix’in merakla beklenen yeni dizisi Kübra için geri sayım sürüyor. Kısa sürede büyük popülerlik kazanan Aslıhan Malbora, dizide Merve karakterine hayat verecek. Merve ve Gökhan aşkını canlandıracak ünlü oyuncuların nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. Netflix, yeni dizi Kübra hakkında net açıklama yapmazken sosyal medyada heyecan yaratan bu dizinin ay sonunda sete çıkması planlanıyor.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...