Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler şaştı kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler şaştı kaldı

MEDYA Haberleri

Türk sinema tarihinin kült yapımlarından biri olan Hababam Sınıfı serisinde ‘Hayta İsmail’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ahmet Arıman, yıllar sonra ortaya çıktı. İşte Ahmet Arıman’ın son hali…

Yeşilçam’ın en çok sevilen yapımlarından biri olan  Hababam Sınıfı serisinde canlandırdığı ‘Hayta İsmail’ rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Arıman, bir süredir, gözlerden uzak bir yaşantıya sahipti. Yıllar sonra yeniden setlere dönen Ahmet Arıman, geçtiğimiz haftalarda bir dizide rol aldı. Ahmet Arıman’ın son halini görenler ise, gözlerine inanamadı.

Geçmişin popüler isimlerinin yaşadığı değişimler, sosyal medya kullanıcılarının sık sık gündemine oturmaya başladı. O isimlerden biri olan ünlü oyuncu Ahmet Arıman’ın son hali de sosyal medyada gündem olan konulardan biri oldu. Ünlü oyuncu yılla sonraki hali ile hayranlarını şaşırtırken; değişimiyle ağızları açık bıraktı. Peki, Ahmet Arıman’ın son hali nasıl? Ahmet Arıman şimdi ne yapıyor? İşte Ahmet Arıman’ın son hali…

Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler şaştı kaldı

SİNEMA KARİYERİ, HABABAM SINIFI İLE BAŞLAMIŞTI

Rize doğumlu olan Ahmet Arıman, 27 Kasım 1955’te dünyaya geldi. 20 yaşında iken oyunculuğa başlayan Ahmet Arıman, ilk olarak Hababam Sınıfı isimli filmde ‘Hayta İsmail’i canlandırdı. Aynı yıl Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ve Bizim Aile isimli filmlerde oynayan Ahmet Arıman, 1976 yılında Hababam Sınıfı Uyanıyor; 1977 yılında Hababam Sınıfı Tatilde ve Gülen Gözler; 1978 yılında ise, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, Neşeli Günler ve Sultan isimli yapımlarda rol aldı. Bir süre sinemaya ara veren Ahmet Arıman, beyaz perdeye 2003 yılında Hababam Sınıfı Merhaba filmi ile döndü. Ünlü oyuncu, 2015 yılında Öğrenci İşleri; 2018 yılında ise Babamın Ceketi isimli yapım ile seyirci karşısına çıktı.

Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i Ahmet Arıman, yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler şaştı kaldı

TELEVİZYON KARİYERİ, İKİNCİ BAHAR İLE BAŞLAMIŞTI

Sinema kariyerinin aksine televizyona geç başlayan Ahmet Arıman, 1998 yılında ilk dizi rolünü İkinci Bahar’da aldı. 2001 yılında Hayal Köy, 2002 yılında Koçum Benim, 2004 yılında Büyük Buluşma isimli yapımda rol alan Ahmet Arıman, 2010-2013 yılları arasında rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Bakkal Muzaffer’i canlandırdı. Galip Derviş, Kertenkele ve Filinta dizilerine konuk olan Ahmet Arıman, 2015-2016 yılında Poyraz Karayel dizisinde oynadı. Bir süredir kameralardan uzak olan Ahmet Arıman, geçtiğimiz yıl Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlara geri döndü. Oyuncunun son halini görenler ise, sosyal medya platformlarında; “Yıllar hiçbir şey götürmemiş…” gibi yorumlar ile Ahmet Arıman’ın değişmemiş olduğuna vurgu yaptı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...