DEVA Lideri Ali Babacan 6'lı masada ikili ziyaret turuna çıktı... İlk durağı Karamollaoğlu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DEVA Lideri Ali Babacan 6'lı masada ikili ziyaret turuna çıktı... İlk durağı Karamollaoğlu oldu

POLİTİKA Haberleri

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masa toplantısı için ikili görüşme turuna başladı. Babacan'ın ilk durağı Saadet Partisi oldu. Babacan, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. İki lider toplantı sonrası açıklama yaptı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6'lı masanın 14 Kasım’da kendi ev sahipliğinde yapacağı toplantı öncesinde, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

TOPLANTI DEVA EV SAHİPLİĞİNDE

DEVA Partisi Ali Babacan, Altılı Masa’nın 14 Kasım’daki toplantısına ev sahipliği yapacak. Babacan, toplantı öncesinde siyasi parti genel başkanlarını ziyaret etmeye başladı. Babacan, ilk ziyaretini Temel Karamollaoğlu’na yaptı. Babacan, Karamollaoğlu ile bugün Saadet Partisi Genel Merkezi’nde bugün bir araya geldi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Karamollaoğlu, Babacan ile sohbetlerinde birçok konunun gündeme geldiğini belirterek, "Güzel bir görüşme yaptık. İkinci turun, ikinci toplantısı önümüzdeki pazartesi günü inşallah DEVA Partisi'nde gerçekleşecek. Bu uyumun devam edeceğini, birlikte çalışmamızın inşallah hayırlı bir neticeye vesile olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

BABACAN: GÜNDEMİMİZ YOĞUN, GİTTİKÇE YOĞUNLAŞIYOR

Babacan da gündemle ilgili Karamollaoğlu'na bilgi verdiğini belirterek, "Altılı masanın gündemi yoğun, gittikçe de yoğunlaşıyor. Özelikle temel politika alanlarının da çalışılacağı ortak bir çalışma grubu oluştuktan sonra daha geniş bir alanda işbirliğimizi ilerletiyoruz. Bu yoğun gündemin şöyle bir değerlendirmesini yaptık. Ülkemiz için, milletimiz için hayırlı sonuçlar oluşturmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

SIRADA DAVUTOĞLU VAR

Ali Babacan'ın bugün saat 17:00’de de Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na ziyaret programı vardı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...