AK Parti’nin Trakya’da planı 3’te 3 yapmak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti’nin Trakya’da planı 3’te 3 yapmak

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti, 2019'da Trakya’da kazanamadığı 3 ilin son anketlerinden iyi sonuçlar aldı.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ

Cumhur İttifakı, 2019 yerel seçimlerinde kazanamadığı Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli için bu defa çok umutlu. 3 ilden de anket sonuçları iyi geliyor.

AK Parti kaynakları “Daha seçimlere 1 ay olmasına rağmen belediye başkan adaylarımızın hummalı çalışmaları meyvelerini verdi. Anket sonuçları 3 ilde de Cumhur İttifakı adaylarının gözle görülür bir şekilde yükseldiğini gösteriyor. Bunda vatandaşın mevcut yönetimlerden şikâyetlerinin etkisi de büyük. Trakyalılar hizmet belediyeciliği istiyor. 31 Mart yerel seçimlerinde Trakya’ya Cumhur’un mührü vurulacak” dedi.

Kırklareli’nin MHP’ye yakın olduğu, Edirne’de geçen seçimde ortaya çıkan 4 puanlık farkın eridiği belirtildi. Tekirdağ’da ise yüzde 8 oy farkıyla seçimleri kaybeden Cumhur İttifakı, bu sefer farklı bir adayla seçimlere girme kararı aldı. Muhalif seçmende de karşılığı olan Cüneyt Yüksel’in mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...