Devlet Bahçeli klasik sevdasından vazgeçmedi

Düzenleyen:
Devlet Bahçeli klasik sevdasından vazgeçmedi

POLİTİKA Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli klasik araç sevdasından vazgeçmedi. MHP’nin Twitter hesabından paylaşılan video beğeni topladı, arabada çalan şarkı da dikkatlerden kaçmadı.

Devlet Bahçeli’nin klasik otomobili ile Genel Merkeze geldiği anlar MHP’nin Twitter hesabından paylaşıldı. Klasik araçlara olan tutukusu ile de tanınan Bahçeli özellikle Volvo marka arabası ile sık sık gündeme geliyor.

Devlet Bahçeli klasik sevdasından vazgeçmedi

KLASİK ARABASI İLE YOLLARDA

Devlet Bahçeli'nin Ankara yollarında Ferdi Tayfur şarkısı eşliğinde direksiyon salladı. O anlar MHP Genel Merkezi’nin Twitter hesabından "Liderimiz Yollarda" başlığı ile paylaşıldı.

 

Devlet Bahçeli klasik sevdasından vazgeçmedi

FERDİ TAYFUR DİNLEDİ

Tesbihi ve yüzüğü ile o en sevdiği arabasını kullanan Bahçeli'nin videosunun Ferdi Tayfur'un Bu Bana Yeter adlı şarkısı ile servis edilmesi dikkatlerden kaçmadı. Ferdi Tayfur Bahçeli'nin sevdiği sanatçılardan biri olarak biliniyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...