Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Gerekçesi 'mobbing': CHP'de toplu istifa

Gerekçesi 'mobbing': CHP'de toplu istifa
Fotoğraf Başlığı Gerekçesi 'mobbing': CHP'de toplu istifa

CHP Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu'nun mobbing uyguladığı gerekçesiyle toplu olarak istifa etti.

Kaydet
a- | +A

CHP Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Tatar, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. İrem Ece Vural ve yönetim kurulu üyesi 12 kişi toplu olarak istifa etti.

"ŞAHSIMA MOBBING UYGULANMIŞTIR"

İstifa dilekçelerini Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu'ya veren Meral Tatar, "2 yıldır büyük bir şevk, özveri, onur ve gururla sürdürdüğüm CHP Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlık görevimden bugün itibarıyla yönetim kurulum ile birlikte istifa ettiğimi kamuoyunun bilgilerine sunarım. Partimize gönül vermiş biz kadınlar her zaman haksızlığa, adaletsizliğe, ötekileştirilmeye karşı yola çıktık. Fakat CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı’nda yaşadığım olumsuzluklara karşı dirensem de, bu olumsuzluklar karşısında verdiğim mücadeleden ve fikir özgürlüğüm nedeniyle şahsıma mobbing uygulanmıştır" dedi.

Tatar, "Fikir ve düşünce özgürlüğüm yok sayılarak ötekileştirilmeme ve CHP'ye uymayacak tavırlara asla boyun eğmeyeceğimi bilmenizi istiyorum. Kadın Kolları Başkanlığı görevimden istifa etsem de her zaman olduğu gibi mücadeleme devam edeceğimi, CHP’nin bir üyesi olarak partime hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim. Büyük bir emek ve değer verdiğim partimin misyonunu ve adını şahsi hedef ve hırsları yüzünden zedelemeye çalışanların hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklarının bilinciyle tekrar ediyorum ki her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Gerekçesi 'mobbing': CHP'de toplu istifa
Başlık ResmiGerekçesi 'mobbing': CHP'de toplu istifa

"PARTİME HİZMET ETMEKTEN HER ZAMAN ONUR VE GURUR DUYACAĞIM"

Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. İrem Ece Vural ise, "Bilecik'e ve CHP’ye faydalı olmak amacıyla başladığım siyasette, çok severek sürdürdüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden 5 yönetim kurulu üyesi arkadaşım ile birlikte bugün itibarıyla istifa ettiğimi bildiriyorum. Temennimiz ilimizde partimizin Atatürk ışığında, hukuk ve adalet yolunda ileriye gitmesidir. Görevimden istifa etmiş olsam da CHP’nin bir üyesi olarak partime hizmet etmekten her zaman onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim" dedi.

Öte yandan Merkez İlçe Kadın Kolları yönetiminden 8, Merkez İlçe Gençlik Kolları yönetiminden ise 6 kişinin istifa dilekçesi verdiği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
MHP Milletvekili Baki Ersoy partisinden istifa etti!
HABER

MHP Milletvekili Baki Ersoy partisinden istifa etti!

BAKMADAN GEÇME
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı istifa etti
HABER

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı istifa etti

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.