İyi Parti'de istifa göçü! Tam 150 kişi... Hep birlikte CHP'ye geçtiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İyi Parti'de istifa göçü! Tam 150 kişi... Hep birlikte CHP'ye geçtiler

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yerel seçime sayılı günler kala İyi Parti'de kan kaybı devam ediyor. İlçe teşkilatlarında toplu istifaların sürdüğü İyi Parti'de bir deprem de Muratpaşa yaşandı. 150 üye istifa edip, törenle CHP’ye katıldı.

Yerel seçim için geri sayım başlarken İyi Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor.

İKİ GÜNDE İSTİFALAR 750'Yİ AŞTI

Hem parti içinde hem de ilçe teşkilatlarında kan kaybeden İyi Parti'de dün Ordu teşkilatından 200 kişi, Yozgat teşkilatından da 400'ü aşkın üye istifa etmişti.

Bugün de partinin Antalya teşkilatından haber geldi.

CHP'YE GEÇTİLER

Muratpaşa'da 150 İyi Parti üyesi istifa ederek, Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal’ı destekleyeceklerini ilan etti.

İYİ Parti'de istifa göçü! Tam 150 kişi... Hep birlikte CHP'ye geçtiler - 1. Resim

150 kişi törenle CHP’ye katılırken, törende konuşan Uysal, “Demokrasi içinde, demokratik yöntemlerle ülkemizin sürüklendiği bu olumsuz gelişmelere hep birlikte karşı koymak üzere bir araya geldik” dedi.

İYİ Parti'de istifa göçü! Tam 150 kişi... Hep birlikte CHP'ye geçtiler - 1. Resim

Bu ittifakın ortak paydasının beraber bir Türkiye hayali kurmak olduğunu söyleyen Uysal, şöyle konuştu:

“Toplumsal beraberlik, beraber düşünme, beraber hayal kurma, iyiliği ve kötülüğü paylaşma, geleceğe umutla bakma, kalkınma, üretme, demokratik yaşam ve dayanışma duygusu tasfiye edilme durumunda. Her gün erozyona uğrayan ortak duyarlılıklara, bu duyarlılıklarımızın her gün aşındırılmasına, insanların otoriter yaklaşımlar içinde bölünmesine, milletimizin birbiriyle konuşamaz hale getirilmesine, milletimizin televizyonlarını dahi ayırmış duruma getirilmesine, birbirini dinleyemez hale getirilmesine ‘Hayır’ diyoruz”

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...