MHP sosyal medyada daha etkin olacak

Düzenleyen:
MHP sosyal medyada daha etkin olacak

POLİTİKA Haberleri

Sosyal medyadaki etkinliğini artırmak isteyen MHP, il teşkilatlarındaki sorumlulara eğitim verecek. MHP, verilecek olan eğitimle etkileşimini ve gündem belirleme konusundaki faaliyetlerini artırmayı hedefliyor.

MHP, sosyal medyadaki etkinliğini artırmak üzere çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu çerçevede öncelikle il teşkilatlarındaki sosyal medya sorumlularına, “sosyal medyanın etkili kullanımı, içerik üretme stratejileri, sosyal medya trendleri ve parti faaliyetlerinin daha güçlü bir şekilde paylaşılması” konularında eğitim verilecek.

"MHP SANAL DÜNYADAKİ KONUMUNU GÜÇLENDİRECEK"

Eğitimle etkileşimini ve gündem belirleme konusundaki faaliyetlerini artırmayı hedefleyen MHP’de, bütün sosyal medya mecralarını içerisine alan genel bir etkileşim stratejisi belirlenmiş olacak. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir “Metaverse gibi internetin yeni mecralarının hayatımıza girmeye başladığı bir dönemde MHP sanal dünyadaki konumunu daha da güçlendirecek” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...