Saadet'ten Altılı Masa'yı kızdıracak itiraf: Erdoğan'dan daha dürüst adam bulamayız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Saadet'ten Altılı Masa'yı kızdıracak itiraf: Erdoğan'dan daha dürüst adam bulamayız

POLİTİKA Haberleri

Seçimler için geri sayım sürerken Altılı Masa'da yer alan Saadet Partisi'nden dikkat çeken açıklamalar peş peşe geliyor. Saadet Partisi GİK Üyesi Nurettin Çelik, "Biz Erdoğan’dan daha dürüst bir adam bulamayabiliriz" itirafında bulundu.

Altılı Masa’nın ortaklarından Saadet Partisinden peş peşe itiraflar geliyor. Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın kararsız seçmenin AK Parti’ye döndüğünü açıklamasının ardından benzer bir itiraf da GİK Üyesi Nurettin Çelik’ten geldi. Çelik sistemle sıkıntılarının olduğunu belirterek “Biz Erdoğan’dan daha dürüst bir adam bulamayabiliriz” dedi.

Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Millî Görüş Teşkilatının önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar da olağanüstü bir dönemden geçildiğine ve yapılan hizmetlerin görmezden gelinemeyeceğine dikkat çekerek “Bunları da görmemiz lazım; ağır sanayi gibi, Ayasofya’nın açılması gibi, başörtüsü meselesini gündemden kalkması gibi. Bu seçim, olağanüstü bir seçim olduğu için mutlak suretle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklemeliyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...