Semih Yalçın'dan Babacan'a tepki: Bahçeli kayyımdır ama Türk varlığının kayyımıdır

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Semih Yalçın'dan Babacan'a tepki: Bahçeli kayyımdır ama Türk varlığının kayyımıdır

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Devlet Bahçeli'yi hedef alan 'kayyım' sözlerine tepki gösterdi, "Evet, Sayın Devlet Bahçeli kayyımdır ama Türk varlığının kayyımıdır" dedi.

Devlet Bahçeli’yi hedef alarak ‘kayyım benzetmesi’ yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a cevap, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada Babacan’ın temel sebebinin, Türkiye’yi parçalamaya, milleti bölmeye yönelik ihanet planlarına MHP ve hareketi tarafından aşılmaz bir set çekildiği için olduğunu ifade etti.

"DEVLETİMİZİN TEMADİSİ İÇİN KIYAMETE KADAR KIYAMDADIR"

Bahçeli’nin sadece Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi sayesinde müessir ve dominant konuma erişmiş bir siyaset adamı olmadığını vurgulayan Yalçın, Bahçeli ve lideri olduğu hareketin, Türk siyasi hayatında var olduğu günden beri etkin ve güçlü olduğunu belirtti. Semih Yalçın “İşte bu garantörlüktür ki Babacanların uykusunu kaçırmakta, kimyasını bozmaktadır. Evet, Sayın Devlet Bahçeli kayyımdır ama Türk varlığının kayyımıdır. Partisi ve camiası, egemenlik haklarımızın sigortasıdır. Bahçeli’nin liderliğindeki Milliyetçi-Ülkücü Hareket, milletimizin bekası, devletimizin temadisi için kıyamete kadar kıyamdadır” değerlendirmesini yaptı.

Yalçın, Bahçeli’nin liderliğinde MHP’nin, devletin selameti ve temadisi, milletin bekası için üzerine aldığı görevi bihakkın yerine getirmeye hararetle devam edeceğini vurguladı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...