Temel Karamollaoğlu yerel seçim kararını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Temel Karamollaoğlu yerel seçim kararını açıkladı

POLİTİKA Haberleri

Yerel seçimler öncesi partiler yeni kurdukları ittifakları açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yerel seçimlerde ittifak kuracağı partiyi açıkladı. İşte ayrıntılar...

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Türkiye’nin bütün il, ilçe ve beldelerinde kendi amblemimizle seçimlere gireceğiz. Bu, Saadet Partisi-Gelecek ittifakıdır aynı zamanda” diye konuştu. 

2023 seçimleri için kurulan Millet İttifakı, genel seçim süreci bitince sona erdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin partisinin stratejisini şöyle açıkladı. 

"FİKİRLERDE AYRILIKLARIN OLMASI BİR ZENGİNLİKTİR"

"Seçimler yapıldı beklediğimiz gibi sonuçlanmadı. Meclis'te grup oluşturacak kadar vekilimiz var. Bir araya gelmeyi milletimiz için bir ihtiyaç olarak gördük. Meclis'te en ciddi en verilmi çalışmaları grup inanıyorum ki bu grup olacak. Fikirlerde ayrılıkların olmasını bir zenginlik olarak görmek de mümkün...

"BİR NUMARALI HEDEFİMİZ"

Birlikte çalışıldığı müddetçe bu bir zenginliktir. Bir numaralı hedefimiz, Türkiye’nin bütün il, ilçe ve beldeler de kendi amblemimizle seçimlere gireceğiz. Bu Saadet Partisi – Gelecek ittifakıdır aynı zamanda. Biz hem belediye başkanlıklarına, belediye meclis üyelerine ve il genel meclisi adaylarımızı belirleyeceğiz ve inşallah güzel bir netice alacağımız ümit ediyorum. Bazı yerlerde dirsek teması olabilir mi bu o günkü şartlarda ortaya çıkabilir. Biz bugüne kadar genel seçimde kendi amblemimizle girmediğimiz için sıkıntı yaşadık ama şimdi kolları sıvayıp Anadolu’yu bir baştan bir başa taramak ve insanlarımızı uyarmak zorundayız. Ümidimiz o ki vatandaşlarımız Saadet Partisi olarak bizim ideallerimizi yaşadıkları sorunun çözümü olarak görecekler..."

Öte yandan; CHP ve İYİ Parti'de yerel seçimlere birlikte gireceklerini açıklamıştı.

YEREL SEÇİMLER NE ZAMAN YAPILACAK?

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ferhat28 Ağustos 2023 23:45

İsabet olmuş sayın başkanım inanıyorumki başarılı bir ittifak olacaktır.Allah yar ve yardımcınız olsun...

alper30 Temmuz 2023 10:03

çok iyi, en azından gerçekte ne kadar oyunuzun olduğunu ve 10 milletvekilini chp oylarıyla aldığınızı görmüş ve göstermiş olursunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...