'5 yıldızlı' iftar

'5 yıldızlı' iftar

RAMAZAN - MEKANLAR Haberleri

Mübarek ramazan ayının başlamasıyla İstanbul'daki beş yıldızlı otellerde 59 ile 250 TL arasında değişen fiyatlarla iftar sofraları kuruluyor

İstanbul'da beş yıldızlı otel restoranları, Türk, Osmanlı ve dünya mutfaklarından harmanladıkları sofralarıyla misafirlerini ramazan ayında lezzet yolculuğuna çıkarırken, bir iftarın kişi başı bedeli 250 TL'ye kadar yükseliyor. Ramazan boyunca Boğaz ve tarihi yarımada manzarasında geleneksel iftariyelik, soğuk ve sıcak başlangıçlar, ana yemekler, özel tatlılar, içecekler ile Türk ve Osmanlı mutfağının lezzetlerinin tadılacağı beş yıldızlı otellerde iftar sofralarının bedeli, kişi başı 59 TL ile 250 TL arasında yer alıyor. Otellerin yanı sıra ramazana özel hazırlıklar yapan birinci sınıf lokanta ve restoranlarda ise iftar menüsü kişi başı 35 TL ile 155 TL düzeyinde bulunuyor.
Çırağan Palace Kempinski Oteli, ramazan ayı boyunca, Tuğra ve Laledan Restoran'da, İstanbullulara, klasik Türk ve Osmanlı yemeklerinden farklı lezzetlerin bulunduğu ziyafetler sunacak. Tuğra Restoran'da iftar menüsü, meyve suları, çay, kahve ve KDV dâhil kişi başı 250 TL olarak belirlendi. Restoran ramazan boyunca 19.00 - 24.00 saatleri arasında hizmet verecek. Sarayın diğer restoranı olan Laledan'da ise iftar menüsü ramazan boyunca, meyve suları, çay, kahve ve KDV dâhil kişi başı 185 TL olacak.
Four Seasons Hotel at the Bosphorus, ramazan süresince Aqua Restoran'da açık büfe servisi verecek. Aqua Restoran'da iftar büfesi kişi başı KDV dahil 245 TL olarak belirlendi. Intercontinental İstanbul'daki Safran Restoran'da iftar yemeklerinin bedeli kişi başı KDV dâhil 150 TL olacak. Conrad İstanbul Bosphorus'un yeni mekânı Manzara Restoran, ramazan set menüsünün, içecekler dâhil 150 TL. Swissotel The Bosphorus'daki Cafe Swiss Restoran'da kişi başı set menünün fiyatı KDV dâhil 135 TL olarak açıklandı.
Hilton İstanbul Bosphorus da, Bosphorus Terrace'da açık büfe iftar menüsü fiyatı, alkolsüz içecekler, çay ve kahve dâhil 135 TL olarak belirlendi. Hilton ParkSA İstanbul'da ise, içeceklerin dâhil olduğu özel menünün fiyatı 125 TL oldu. Mövenpick Hotel İstanbul, Azzur Restoran'da iftar büfesi kişi başı KDV dâhil 111 TL olarak belirlendi. Divan İstanbul'da kişi başı menü 59 TL'den başlıyor.
Birinci sınıf mekânlarda iftar keyfi nbsp;

İstanbul'un birinci sınıf lokanta ve restoranları da beş yıldızlı otellerdeki geleneksel lezzetleri ramazan boyunca sunacak. İftar menüleri kişi başı 55 TL ile 150 TL arasında değişiyor. Kişi başı iftar menü fiyatı Kızkulesi Restoran'da 155 TL, Feriye Lokantası'nda 150 TL, Hacı Abdullah'ta 100 TL, Galata Tower Restoran'da 95 TL, Mabeyn Restoran'da 90 TL, Koru İstanbul'da 89 TL, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde 35 TL, Beltur'un işletmeciliğini yaptığı Köşklerde ise 55 ve 70 TL olarak belirlendi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...