Yanık lastik kokusuyla uyandı, beyin kanseri olduğu ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
Yanık lastik kokusuyla uyandı, beyin kanseri olduğu ortaya çıktı

SAĞLIK Haberleri  / The Sun

Avustralya’da Bondi plajında cankurtaran olarak görev yapan 34 yaşındaki İngiliz Alex Savage, hızla ilerleyen türdeki beyin kanseri sebebiyle sekizinci tur kemoterapi görüyor. Her şey Savage’nin bir sabah yanık lastik kokusuyla uyanmasıyla başlamış.

Sun Health’a konuşan Savage, “Beyin kanseri aklımın ucundan bile geçmezdi. Bir gün uyandığımda burnuma yanık lastik kokusu geliyordu. Evde bir şeyler yanıyor zannettim. Nişanlım Anna’ya söylediğimde herhangi bir koku almadığını söyledi. Bu beni çok şaşırttı” dedi.

AMELİYATLA TÜMÖR ALINDI

Önce sinüs hastası olduğunu düşündüğünü belirten Savage, ağustos ayındaki bu olaydan sonra nişanlısının teşvikiyle kulak burun boğaz doktoruna gittiğini, çekilen film sonrası kendisine glioblastom teşhisi konulduğunu anlattı.

Ameliyatla tümör alınırken Savage, “Kanserli hücreler şimdilik temizlenmiş görünüyor. Ama geri gelmeyeceğinin garantisi yok. Evlenmek, çocuk sahibi olmak istedim ama bu hastalıkta ortalama hayat süresi 14 ay. Bazılarının daha uzun yaşadığını biliyorum. Her şeye rağmen kendimi şanslı hissediyorum. Çünkü şu ana kadar tedaviye iyi cevap veriyorum” diye konuştu.

Yanık lastik kokusuyla uyandı, beyin kanseri olduğu ortaya çıktı

TEDAVİSİNE ÜNLÜLER DE MADDİ DESTEK VERİYOR

Hasta, ailesi ve arkadaşlarına yakın olabilmek için ülkesi İngiltere’ye döndü. Savage'nin İngiltere'deki tedavisine ünlüler de maddi destek veriyor.


Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...