Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge metro merdivenlerini yürüyerek gelen Hüseyin amca ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Seçim 2023 Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıktığı görüntülerle gündeme gelen 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar ile görüntülü görüştü. Erdoğan konuşmasında, 'Hüseyin amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden pazar günü bir hesap sormamız lazım.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmak için metronun merdivenlerini yürüyerek çıkan 85 yaşındaki Hüseyin Bayraktar'ı aradı. 

"SENİ BU MERDİVENLERDE YÜRÜTENLERDEN HESAP SORMAMIZ LAZIM"

Cumhurbaşkanı, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ mitingleri dönüşünde uçakta görüntülü olarak görüştüğü Hüseyin Bayraktar’a, “Hüseyin amca seni bu merdivenlerde yürütenlerden pazar günü bir hesap sormamız lazım” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge metro merdivenlerini yürüyerek gelen Hüseyin amca ile görüştü
Hüseyin Bayraktar metro hattı arıza yapınca merdivenleri yürüyerek çıkmıştı.

Biz bunları benim Hüseyin amcalarımı böyle yaya yürütsünler diye yapmadık” diyen Erdoğan, “Her ne kadar onlar seni o yürüyen merdivenlerden çıkarmadılarsa da sen yine de o merdivenlerden çıkmayı başardın” diye konuştu.

Hüseyin Bayraktar ise, “Allah seni başımızdan eksik etmesin. Dualarımız sizinle. Memleketimize iyi hizmetler ediyorsunuz. Çok koşturuyorsun. Memleketimiz senin sayende şahlandı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge metro merdivenlerini yürüyerek gelen Hüseyin amca ile görüştü
Hüseyin Bayraktar’ın kendisini evine davet etmesi üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu seçimi bir atlatalım hayırlısıyla, inşallah ondan sonra buluşuruz” diye karşılık verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...