Otomobilde ÖTV indirimi olacak mı? AK Partili Kurtulmuş cevapladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Otomobilde ÖTV indirimi olacak mı? AK Partili Kurtulmuş cevapladı

Seçim 2023 Haberleri

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gazetecilerle bir araya geldi. "Otomobilde ÖTV indirimi olacak mı?" sorununa da cevap veren Kurtulmuş, "Ekmeğini buradan kazanan esnafın araçlarını yenilesinler sorunsuz araçlarla hizmet yapsınlar diye yapıldı. Ama normal ÖTV indirimi ile ilgili şu ana kadar bildiğim bir hazırlık yok." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleribe sayılı günler kaldı. İttifaklar seçim çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Seçim öncesi peş peşe vatandaşlara müjdeler açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ticari araç sahiplerine de vergi muafiyesi müjdesi vererek, "Şehiriçi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnafımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ticari araç sahipleri için verdiği ÖTV müjdesinin kapsamının genişletilip genişletilmeyeceği ise vatandaşlarda merak konusu oldu.

 AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

“ŞU ANA KADAR BİLDİĞİM BİR HAZIRLIK YOK"

Kurtulumuş, "Ekmeğini buradan kazanan esnafın  araçlarını yenilesinler sorunsuz araçlarla hizmet yapsınlar diye yapıldı. Ama normal ÖTV indirimi ile ilgili şu ana kadar bildiğim bir hazırlık yok." dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...