Ümit Özdağ'ın 2. tur ittifak kararı açıklamasının saati ertelendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ümit Özdağ'ın 2. tur ittifak kararı açıklamasının saati ertelendi

Seçim 2023 Haberleri

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın bugün saat 11.00'de açıklayacağı 2. tur ittifak kararı saat 13:00'e çekildi. Özdağ dün Kılıçdaroğlu ile görüşmüş Oğan'ın Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı için 'partimizi bağlamaz' demişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu'na mutabakat metni sunan Özdağ, bugün saat 11.00'de 2. tur için kararını açıklayacaktı.

TOPLANTININ SAATİ ERTELENDİ

Ancak Zafer Partisi, basın toplantısının saat 13.00'e ertelendiğini duyuruldu. Erteleme gerekçesine ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

"UMARIM OLUMLU HABERİ İLETECEK"

Kılıçdaroğlu'na mutabakat metni sunduğunu belirten Özdağ, "Millet İttifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakı'nın umarım olumlu cevabını iletecek" açıklamasını yapmıştı. 

OĞAN'IN KARARI İÇİN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapmıştı. Özdağ, "Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır" demişti. 

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...