Fatih Terim'in cezası ne zaman bitecek

Fatih Terim'in cezası ne zaman bitecek

SPOR Haberleri

Geçen sezon Mersin İdman Yurdu maçında ceza alarak tribüne gönderilen ve ardından 9 maç ceza verilen Terim'in cezası Eskişehir deplasmanında bitiyor.

9 maçlık cezasını pazar günü oynanacak Bursa karşılaşmasında tamamlayacak olan Fatih Terim Es Es deplasmanında kulübedeki yerini alacak. Süper Lig'in ilk hafta maçında Galatasaray'da cezalı olamaları nedeniyle teknik direktör Fatih Terim ile kaptan Sabri Sarıoğlu görev yapamadılar. Geçen sezonun 28. haftasındaki Mersin İY maçında hakem Süleyman Abay'a sözleri nedeniyle 9 maç ceza alan Terim ve 33. haftadaki Fenerbahçe derbisinde Volkan'la kavga etmesi nedeniyle 4 maç ceza alan Sabri, Gaziantep maçını tribünden takip etmek zorunda kaldılar. Terim ve Sabri'nin cezaları, pazar günü oynanacak Bursa maçının ardından tamamlanacak. Ve ikili ligin 3. haftasında deplasmandaki Eskişehir mücadelesinde sahada olacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...