Güreş milli takım antrenörü Reşit Karabacak Covid-19'a yenildi

Düzenleyen:
Güreş milli takım antrenörü Reşit Karabacak Covid-19'a yenildi

SPOR Haberleri

Minderde kazandığı başarılarla Türkiye'ye büyük mutluluk yaşatan Avrupa şampiyonu ve milli takım antrenörü Reşit Karabacak, Covid-19 tedavisi gördüğü Bursa Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

HABER MERKEZİ - Avrupa şampiyonu ve milli takım antrenörü Reşit Karabacak, Covid-19 tedavisi gördüğü Bursa Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Türk güreşinin önemli isimlerinden 66 yaşındaki Karabacak, güreşe İzmir'de 19 yaşındayken başladı.
Karabacak, ilk şampiyonluğunu da güreşe başladıktan bir yıl sonra, serbest stilde Balkan birinciliği ile elde etti. Sonrasında Akdeniz ve Avrupa şampiyonu. Dünya şampiyonalarında da büyük başarılar elde etti. Karabacak, sporu bıraktıktan sonra milli güreş takımının antrenörü olarak görev yaptı. Bir süre önce Covid-19'a yakalanan Karabacak geçtiğimiz gecede kalp krizi geçirdi. Durumu günden güne ağırlaşan şampiyon güreşçi, daha fazla direnemedi ve hayatını kaybetti. Reşit Karabacak'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Bursa merkez Dikkaldırım Merkezli Camii'nde defnedilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...