Avcı, eski öğrencisi Visca'yı istiyor

Avcı, eski öğrencisi Visca'yı istiyor

SPOR Haberleri

Gelecek sezonun planlarını yapan bordo mavili takımda listenin ilk sırasında Başakşehir’in Boşnak yıldızı yer alıyor.

Üst üste kaybettiği puanlarla bir anda şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor, önümüzdeki sezon için şimdiden kolları sıvadı. Bordo mavililer, Abdullah Avcı’nın eski talebesi Edin Visca için harekete geçme kararı aldı. Avcı’nın saha içi lideri olarak gördüğü Boşnak oyuncunun sakatlığı bu sezon Başakşehir’in kötü gidişindeki en büyük etkenlerden biri olarak göze çarpmıştı. Trabzonspor, Göksel Gümüşdağ’dan transfer için kolaylık isteyecek.

Topun ağzındakiler
Bir taraftan yapılacak transferler için dosya hazırlayan Abdullah Avcı, diğer taraftan önümüzdeki sene düşünmediği oyuncuları da belirlemeye başladı. Sezon başı kiralık olarak transfer edilen ancak şu ana kadar bir türlü gelişme kaydedemeyen Baker, Afobe ve Marlon’un sözleşmelerinin uzatılması düşünülmüyor. Hosseini ve Kâmil Ahmet’in de ligin geri kalanında performansları artmazsa gönderilecekler listesine eklenebileceği öğrenildi.

AVCI’DAN TAKIMA
Yeni bir seri başlatalım

Süper Lig'de son dört haftada kaybettiği 8 puanla şampiyonluk yarışında yara alan Trabzonspor, sezonu ilk dört takım arasında bitirerek Avrupa vizesi almayı planlıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyuncularından Ankaragücü maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi istedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...