Sürpriz örümcek!

Sürpriz örümcek!

SPOR Haberleri

Tecrübeli futbolcuyla bir yıllık sözleşme imzalandı. Üç milyon lira garanti ücret alacak olan yıldız oyuncu kulübedeki yerli rotasyonu için transfer edildi

Murad Tamer

Beşiktaş'ta yerli transferleri devam ediyor. Salih Uçan'ı kadrosuna katan, Kenan Karaman'la anlaşan siyah beyazlılar son olarak Mehmet Topal'ı da transfer etti. Yönetim 6-8 numara transferi için ilk önce Brezilyalı Fernando Lucas Martins'i düşünmüş, eski oyuncusu Elneny'yi de listesine eklemişti. Ancak yabancı limiti sebebiyle rota yerliye döndü. Daha önce Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen Mehmet Topal'la bir yıllık sözleşme imzalandı.

Josef faktörü
∂ Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu üç milyon lira garanti ücretin yanı sıra başarı bonusları da alacak. Sergen Yalçın'ın da bu transfer için onay verdiği bildirildi. Beşiktaş'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük katkı sağlayan isimlerden biri olan Josef de Souza daha önce Fenerbahçe formasıyla Mehmet Topal'la birlikte 80 karşılaşmaya çıkmıştı. Birbirleriyle çok iyi anlaşan iki oyuncu bu karşılaşmaların 53'ünde sahadan galibiyetle ayrılmıştı.    

BİR YILLIK TEKLİF
Willian Jose harekâtı

∂ İki golcü transferi yapacak olan ve Diego Costa ile görüşmelerde sona gelen Beşiktaş, yedek golcü için İspanya'ya gitti. Real Sociedad forması giyen Brezilyalı Willian Jose için İspanyol kulübüne teklif yapıldı. 29 yaşındaki golcü için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sonrası cevap için beklemeye geçildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...