Hem atıyor hem tutuyor

Hem atıyor hem tutuyor

SPOR Haberleri

Geçen yıl öne geçtiği yedi maçta puan kaybeden bordo mavililer, artık ilk 45’te attığı gollerle fişi çekiyor. Trabzonspor, erken bulup skoru korumayı biliyor…

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Trabzonspor, üçte üç yaparak millî araya ligin zirvesinde girmeyi başardı. Bordo mavili takımdaki büyük değişim de gözden kaçmadı. Hüseyin Çimşir döneminde başlayan, Abdullah Avcı’yla da devam eden ‘skoru tutamama’ problemi bu sezon görünmüyor. Trabzonspor, geçen sezon öne geçtiği 7 maçta skoru koruyamadığı için puan kaybı yaşamış, şampiyonluk yarışından da erkenden kopmuştu. Bu sezon ise tablo tersine dönmüş durumda.

Deplasman canavarı
Bordo mavililer üç maça toplam 8 gol sığdırırken bunların 6’sı ilk yarılarda geldi. Golleri erkenden bulan ve skoru tutmayı başaran bordo mavililer kalesinde sadece 2 gol görürken puan kaybı yaşamadı. Fişi erkenden çeken Karadeniz ekibi aynı zamanda 2021 yılındaki dış saha yenilmezliğini de sürdürdü. Deplasmanda son mağlubiyetini Kadıköy’de Fenerbahçe’den alan Trabzonspor, sonrasında oynadığı 19 dış saha maçında yenilmezken 10 galibiyet, 9 beraberlik elde etti.

NWAKAEME
Burak’ı yakaladı

∂ Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Nwakaeme, Süper Lig’in ilk üç haftasını boş geçmedi. Malatyaspor, Sivasspor ve Giresunspor maçlarında 1’er gol atma başarısı gösteren başarılı oyuncu, üçte üç yaptı. Anthony Nwakaeme, 2011-2012 sezonunda Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk üç müsabakada fileleri sarsan Burak Yılmaz’ı da yakalamış oldu.

TRABZON’U TAKİP EDİYOR
Mourinho alkışladı

∂ UEFA Konferans Ligi’nde Trabzonspor’u eleyen Roma’nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, bordo mavili takıma mesaj yolladı. Giresunspor maçı sonrası kulübün Instagram hesabından paylaştığı sevinç fotoğrafına Mourinho da alkış emojisi gönderdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...