Trabzon sakata geldi

Trabzon sakata geldi

SPOR Haberleri

Bordo mavili takımda Cornelius, Bruno Peres, Gervinho ve Trondsen sahaya yer alamayacak. Ayrıca Dorukhan’ın sakatlığı da sürüyor…

Hafta içinde UEFA Konferans Ligi play-off’unda Roma’ya elenen Trabzonspor, bu maçtan ağır yaralı çıktı. Hem turu hem de dört oyuncusunu kaybeden bordo mavililerde sakatlığı süren Dorukhan’ın yanı sıra Cornelius, Bruno Peres, Gervinho ve Trondsen de Giresun deplasmanında yer almayacak. Bu oyunculardan Peres’in millî ara sonrası oynanacak Galatasaray maçına da yetişmesi zor görünüyor.

Avcı kayıp istemiyor
Ligde bu akşam Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, 2021 yılındaki dış saha yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor. Dış sahada en son yenilgisini 10 Kasım 2020’de Fenerbahçe karşısında alan Trabzonspor, bu maçın ardından deplasmanda oynadığı 18 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik elde etti. Abdullah Avcı, Giresun’u yenerek ligde üçte üç yapmak istediklerini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...