Tahir Kıran: Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı

Düzenleyen:
Tahir Kıran: Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı

SPOR Haberleri

Âdeta öfke saçan Tahir Kıran "Cüneyt Çakır’ı benim maçlarıma kimse veremez! Verirlerse maça çıkmam, 3-0 mağlup olayım" dedi.

Son dönemde yaptığı sert açıklamalarıyla gündeme oturan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, yine çok konuşulacak şeyler söyledi. Rize’de bir yerel televizyon kanalına telefonla bağlanan Kıran “Tek tek inceledim hakem sıkıntılarından 14 puanımız gitti. Yakamızı bazıları bırakmıyorlar. Biz beş maç içerde üst üste kazandık. Gaziantep maçında da kazansaydık 6 maç olacaktı ama bize Cüneyt Çakır’ı gönderdiler, bir penaltı uydurdu ve bizi orada kırdı” dedi.

BU DÜZEN DEĞİŞECEK

“Orada 3 gol atsaydık, 4 gol yiyecektik. Bu filmi yazanlar, oynayanlar var” diyen Tahir Kıran “Bu düzen değişecek. Artık insanlar hakemlerin oynadığı maçları değil futbolcuların oynadığı maçları seyredecek. Kanımın son damlasına kadar savaşacağım. Cüneyt Çakır’ı benim maçıma kimse veremez! Versinler o maça takımı çıkarmayacağım, 3-0 mağlup olayım! Cüneyt Çakır, Türk futbolundan çıkmalı. Başka türlü Türk futbolu kurtulmaz” ifadelerini kullandı.

REMY İŞİNİ ÇÖZECEĞİZ

Oyuncuları Loic Remy’ye de ateş püsküren Tahir Kıran “Dört günlük yılbaşı tatilinde memlekete gitti, bir türlü dönmek bilmedi. Rapor üstüne rapor… Dalga mı geçiyorsun yani bizimle. Bolasie vardı, Joel vardı, Covid-19 olduğunu kimse duydu mu? Remy konusunu çözeceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...