Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın paylaşımları Galatasaray taraftarını çıldırttı!

Düzenleyen:
Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın paylaşımları Galatasaray taraftarını çıldırttı!

SPOR Haberleri

Sezon başından beri transferi için uğraşan Galatasaray, Gedson Fernandes’i Beşiktaş’a kaptırdı. Siyah-beyazlı ekiple sözleşmeye imzalayıp Çaykur Rizespor’a kiralanmasıyla gündem olan Gedson, herkesi şaşırtmış durumda. Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın konuyla ilgili yaptığı paylaşımlar ise Galatasaray taraftarının tepkisini çekti. Yorumlar üst üste geldi.

Galatasaray’ın Gedson Fernandes transferini tamamlayamaması sarı kırmızılı taraftarının tepkisini çekti. Yönetimi eleştiren taraftarlara Başkan Burak Elmas’tan cevap gelmişti. Yaşanan olayların ardından Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın paylaşımları ise gündem oldu. 

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ 

Yaşanan olayların ardından sezonu Çaykur Rizespor’da kiralık olarak tamamlayacak olan Gedson Fernandes için paylaşımlarda bulunan Karadeniz ekibinin başkanı Tahir Kıran sarı kırmızılı taraftarları adeta çıldırttı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU 

Çaykur Rizespor Başkanının paylaşımları sosyal medyada gündem olurken, Galatasaray taraftarından tepkiler üst üste geldi. Taraftarlar paylaşımları kendilerine bir 'sataşma' olarak yorumlandı.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın paylaşımları;

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın paylaşımları Galatasaray taraftarını çıldırttı!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran’ın paylaşımları Galatasaray taraftarını çıldırttı!Paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...