Burak Yılmaz'ın penaltıyı kaçırma nedeni belli oldu

Düzenleyen:
Burak Yılmaz'ın penaltıyı kaçırma nedeni belli oldu

SPOR Haberleri

Burak Yılmaz'ın A Milli Takım'ın Portekiz'e 3-1 kaybettiği maçta, penaltı vuruşunu kaçırmasının sebebini açıklayan TFF Başkanı Nihat Özdemir, zeminde yaşanan sıkıntıdan ötürü golün kaçtığını belirtti.

A Milli Takım'ın deplasmanda Portekiz'e 3-1 kaybettiği maçta Burak Yılmaz'ın kaçırdığı penaltı gündemdeki sıcaklığını korurken, Yılmaz milli takımı bıraktığını açıklamıştı. Golün nasıl kaçtığı tartışmaları devam edeken konuya ilişkin TFF Başkanı Nihat Özdemir'den açıklama geldi. Özdemir deneyimli golcünün kaçırdığı penaltıyı değerlendirirken, "Vuruşta zeminde bir sıkıntı olmuş." ifadelerini kullandı.

"KUZEY MAKEDONYA, İTALYA'YI ELEYİNCE ÜZÜNTÜMÜZ ARTTI"

 Konuya ilişkin sabah.com.tr'ye konuşan Nihat Özdemir, Burak Yılmaz'ın penaltı vuruşu sırasında zeminle ilgili problem yaşadığını belirtti. Özdemir, "Bu eleniş bizi çok üzdü. Penaltıyı atsak o moralle turu alabilirdik. Burak'la da konuştum. O da çok üzüldü. Vuruşta zeminde bir sıkıntı olmuş. Böyle veda etmek yerine Dünya Kupası'nda veda etmesini isterdik. Futbolda böyle şansızlıklar var. Kuzey Makedonya, İtalya'yı eleyince üzüntümüz daha da arttı. Potansiyelimiz var ve bunu daha iyi seviyelere çıkarmamız gerekiyor." şeklinde açıklama yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...