Dimitris Pelkas Hull City'de! Yunan orta saha satın alma opsiyonuyla kiralandı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Dimitris Pelkas Hull City'de! Yunan orta saha satın alma opsiyonuyla kiralandı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, sözleşmesinin bitimine 1+1 yıl kala Dimitris Pelkas'la yollarını ayırdı... Acun Ilıcalı, Yunan orta sahayı Hull City'ye transfer ederek Fenerbahçe'den 3. transferini yapmış oldu. Resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak.

Hull City, Fenerbahçe'ye bonservis kazandırmaya devam ediyor. Allahyar Sayyadmanesh'i 4.5, Ozan Tufan'ı ise 3 milyon euroya Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu İngiliz ekibine satan Sarı-Lacivertliler, Dimitris Pelkas'tan da ciddi bir gelir elde edecek.

Teknik direktör Jorge Jesus’un planlarında yer almayan Yunan orta saha, satın alma opsiyonuyla Hull City'ye kiralanıyor. İki kulüp anlaşmaya vardı. Pelkas ile sözleşme detaylarını görüşen İngiliz ekibi, transferi kısa süre içinde resmiyete kavuşturacak.

EROL BULUT TRANSFERİ

28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2023’te bitecek sözleşmesinde 1 yıl kontrat uzatma opsiyonu bulunuyor. Yunan orta saha iki sezon önce teknik direktör Erol Bulut döneminde 2.2 milyon euro bedelle PAOK'tan transfer edilmişti. Fnerbahçe ile 67 maça çıkan futbolcu bu maçlarda 13 gol 8 asistlik performans sergiledi. 

Dimitris Pelkas Hull City'de! Yunan orta saha satın alma opsiyonuyla kiralandı

SAMATTA GENK'E GİTTİ

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Mbwana Samatta ise Belçika'ya geri döndü.

Tanzanyalı santrforu Genk'e transferi için Belçika'ya gitti. Samatta, Genk ile bir görüşme yapacak ve daha sonra sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024'e kadar devam eden Samatta geçen sezon Royal Antwerp'te 42 maçta 9 gol 5 asist üretmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...