A Milli Takım’da sıcak gelişme! Portekiz maçı öncesi 4 isim kadrodan çıkarıldı

Düzenleyen:
A Milli Takım’da sıcak gelişme! Portekiz maçı öncesi 4 isim kadrodan çıkarıldı

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımımız, 2022 Dünya Kupası elemelerinde bu akşam deplasmanda Portekiz ile karşılaşacak. Saat 22:45’te başlayacak olan kritik maç öncesi kadrodan 4 isim çıkarıldı.

A Milli Takımımız, 2022 Dünya Kupası play-off yarı final maçında bu akşam Portekiz ile karşılaşacak. Tüm gözlerin çevrildiği karşılaşma öncesi Milli Takım'da Rıdvan Yılmaz, Umut Bozok, Doğukan Sinik ve Yunus Akgün kadrodan çıkarıldı.

4 İSİM KADRODAN ÇIKARTILDI 

A Milli Takım’ın Portekiz sınavı öncesi çok çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Kritik maça saatler kala Rıdvan Yılmaz, Umut Bozok, Doğukan Sinik ve Yunus Akgün A Milli Takım’ın kadrosundan çıkarıldı. 

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK 

Yarı final mücadelesi tek maç üzerinden oynanacak. Ay-Yıldızlılar, karşılaşmayı kazandığı takdirde, 29 Mart Salı günü Konya'da İtalya-Kuzey Makedonya play-off eşleşmesinin galibiyle final maçına çıkacak.

YENİLEN RAKİBİNİ BEKLEYECEK 

Milliler, Portekiz maçını kaybetmesi halinde ise İtalya-Kuzey Makedonya müsabakasının mağlubu ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...