Abdullah Avcı'nın göreve başlayacağı tarih belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Abdullah Avcı'nın göreve başlayacağı tarih belli oldu

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'a 1-0 kaybeden Trabzonspor'da Nenad Bjelica ile yolların ayrılacağı ve yerine Abdullah Avcı'nın geleceği konuşuluyor. Avcı'nın milli takımlar arasının ardından takımın başında olacağı iddia edildi.

Trabzonspor'u 2021-2022 Süper Lig sezonunda şampiyon yaparak unutulmaz bir başarıya imza atan Abdullah Avcı, geri dönmek için hazırlıklara başladı.

Geçen sezonun ortasında istifa ederek kulüpten ayrılan Avcı'nın yeniden Karadeniz ekibinin başına geçeceği kaydedildi.

Abdullah Avcı'nın göreve başlayacağı tarih belli oldu

Sezona Hırvatistanlı teknik direktör Nenad Bjelica ile başlayan bordo-mavililer, Adana Demirspor'a karşı alınan 1-0'lık yenilgi sonrası yolları ayırma kararı aldı.

Yönetimle tazminat pazarlığı yapan Bjelica'nın 2025 yılına kadar süren sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedileceği öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın göreve başlayacağı tarih belli oldu

ABDULLAH AVCI TRABZONSPOR'A DÖNÜYOR

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra henüz bir takımla çalışmayan Abdullah Avcı, kısa sürelik aradan sonra yeniden dönüyor.

Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan ile iyi bir iletişimi olan Avcı'nın geri dönüş çağrısına olumlu baktığı ve Bejlica'nın sözleşme feshinden sonra şehre gideceği belirtildi.

23 Ekim 2023 tarihinde evinde Alanyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da takımın başında Abdullah Avcı'nın yer alması bekleniyor.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...