Adana Demirspor'un sorunlu yıldızı Mario Balotelli özel uçakla Adana'dan ayrıldı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Adana Demirspor'un sorunlu yıldızı Mario Balotelli özel uçakla Adana'dan ayrıldı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Adana Demirspor’un satış listesindeki sorunlu yıldızı Mario Balotelli özel bir uçakla Adana’dan ayrıldı. Süper Lig'de son oynanan 1-0'lık Ümraniyespor maçı sonrası Balotelli ile teknik direktör Montella birbirine girmişti.

Adana Demirspor'dan ayrılmak isteyen ve son olarak da Ümraniyespor maçının bitiş düdüğünün ardından teknik direktör Vincenzo Montella ile yaşadığı olayla gündeme gelen İtalyan golcü Mario Balotelli kız arkadaşıyla birlikte Adana’dan ayrıldı.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Balotelli’nin, Adana Havalimanı’ndan özel bir uçağa bindiği görüldü.

32 yaşındaki futbolcu ve Adana Demirspor’un sosyal medya hesaplarından ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Adana Demirspor'un sorunlu yıldızı Mario Balotelli özel uçakla Adana'dan ayrıldı!

MONTELLA DA İTALYA'DA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İtalyan teknik direktör Montella'nın Ümraniyespor maçından sonra çocuklarını görmek için İtalya'ya uçtuğunu ancak Balotelli'nin Adana'da olduğunu söylemişti. Sancak, A Spor yayınına bağlanıp "4 milyon euroyu getiren Balotelli'yi alır. Yoksa kalır. Kalırsa da oynar. Artem Dyzuba'yı Balotelli'nin gitme ihtimaline karşı aldım. Balotelli meselesi de 1-2 güne netleşir. Ya gider ya kalır" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...