Adı Galatasaray'la anılan Rajkovic'e iki yeni talip

Adı Galatasaray'la anılan Rajkovic'e iki yeni talip
Başlık ResmiAdi Galatasaray'la anilan Rajkovic'e iki yeni talip

Sırp ekibi Kızılyıldız'ın genç kalecisi Predrag Rajkovic'e İngiltere ve Almanya'dan iki kulübün talip olduğu öne sürüldü.

Kaydet
|
Adı Galatasaray'la anılan kalecinin menajeri Zoran Stojadinovic, Sırbistan medyasına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan iki kulübün daha Rajkovic'e talip olduğunu söyledi.
Galatasaray ile Kızılyıldız arasındaki görüşmeden haberdar olduğunu ancak detaylar konusunda bilgisi bulunmadığını aktaran Stojadinovic, "Ben sadece oyuncumun çıkarlarını koruyorum. Henüz kendisine ulaşan somut bir teklif yok" dedi.
Gelecek hafta içinde iki Avrupa kulübünün daha Sırp file bekçisi Rajkovic için Kızılyıldız'ın kapısını çalacağını aktaran Stojadinovic, "Kızılyıldızlı yöneticilere iki teklif sunacağım. Tekliflerden biri Almanya, diğeri İngiltere'den. Bu süre içinde Galatasaray ile anlaşılırsa, bu iki takımın elleri boş kalacak" diye konuştu.
Bu arada Sırbistan medyası, Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki Rajkovic'i 3 milyon avro karşılığında Galatasaray'a vermeye hazır olduğunu da iddia etti.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.