Ahmet Nur Çebi iddialı: Yüzde 99 biz şampiyonuz

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ - İSTANBUL
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi iddialı: Yüzde 99 biz şampiyonuz

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ - İSTANBUL

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Yüzde 99 şampiyonuz. Ben bunu pandemide söyledim, üç tane kupa aldık. Bekle, gör. Son gülen iyi güler" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Spor’da çarpıcı açıklamalar yaptı. Siyah beyazlı kulübün patronu, “Arabistan’la birlikte transferde fiyatlar ikiye katlandı. Oyuncular bize hemen evet demedi. Biz de sabırla bekledik. En iyi isimleri aldık. Şenol Hoca’nın bazen ilk tercihini, bazen ikinci tercihini takıma kattık” dedi.

“Kulübün geleceğine zarar veremem” diyen Çebi, “Ramos’un iki sezonluk maliyeti 50 milyon avroydu. Nasıl alayım? O süreçte sponsor yoktu. Serhan kardeşim kovaladı ama olmadı. 6 milyon avro rakamı doğru değil. Artı ben 8 milyon avro ve menajerlik ücretini karşılayacağımı kabul ettim ama olmadı” sözlerini kullandı.

BEKLEYİN, GÖRÜN

Başkan transferde en başarılı takımın kendileri olduğunu vurgularken, “Bütün oyuncularımı iyi ki aldım diyorum. En iyi takım şu anda Beşiktaş” dedi ve, ‘’Yüzde 99 şampiyonuz. Ben bunu pandemide söyledim, üç tane kupa aldık. Bekle, gör. Son gülen iyi güler’’ iddiasında bulundu.

Çebi, “Futbolumuz için böyle transfer harcamalarının sonu yok. Transfer yapacağım diye borçlan sonra da vergi dairesi gidip ‘borcumu ertele’ de, olmaz” ifadesini kullanırken, “Stat sponsorluk anlaşması bitmek üzere. Yüzde yüz önümüzdeki hafta biter. Beşiktaş adına ve markasına yakışır olacak. Biz o işi hallettik” şeklinde konuştu.

ÇEBİ'DEN İNCİLER...

>>Transferde çalım atmadım. Ama mutlaka çalım deniyorsa, Gedson’dur, Ghezzal’dır. Rashica’dır.

>>14 tane yabancı oyuncumuz var. Bu saatten sonra benim oraya alabileceğim oyuncu yok.

>>Cenk Tosun, Salih Uçan evladımız. Hiçbir problem olmaz. Rıdvan Yılmaz gündemimizde değil.

>>Talisca için kulübüyle görüştüm. Biz kapıyı çaldık ama ev sahibi ‘kirada’ dedi. Bugün için olmuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ - İSTANBUL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...