Ahmet Nur Çebi'den istifa ve Onana açıklaması: 'Ah bir bilebilsem'

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi'den istifa ve Onana açıklaması: 'Ah bir bilebilsem'

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kayserispor maçı sonrası yapılan 'Yönetim İstifa' tezahüratları ve Jean Onana hakkında konuşulan iddialara cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Paribu ile yapılan iş birliği tanıtım programında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ya yeni gelir kaynakları oluşturuklarını aktaran Çebi, "Beşiktaş bu sözleşmeyle rakiplerinden açık ara farkla gelir elde edecektir. Bu tokenları sattığımız müddetçe para bizim kasamıza girecek. Kendime ait bir tarzım var. Adım adım görerek ve emin olarak... Çünkü harcadığımız para Beşiktaş'ın parası. İnanıyorumki bu operasyonda, bu işbirliğinde Beşiktaş taraftarı bizimle beraber olacaktır ve mutlu olacaktır." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'den istifa ve Onana açıklaması: 'Ah bir bilebilsem'

AHMET NUR ÇEBİ'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Beşiktaş - Kayserispor maçı sonrası tribünlerde duyulan "Yönetim istifa" tezahüratlarına değinen Ahmet Nur Çebi,"Ah bir bilebilsem. Ben de bilmiyorum. Muhaliflerin göreve gelme arzusu olabilir. Bunu neden yaptıklarını gelip benle paylaşabilirler. Çok arzu ediyorum, gelip benimle burada paylaşabilirler. Konu ekonomi ise ekonomi düzgün gidiyor. Transferse ben transferlerimizin iyi olduğunu düşünüyorum." dedi.

Ahmet Nur Çebi'den istifa ve Onana açıklaması: 'Ah bir bilebilsem'

AHMET NUR ÇEBİ: ONANA ÇOK İYİ FUTBOLCU

Başkan Çebi Jean Onana'nın Kayserispor maçında kadroya alınmamasıyla ilgili bir soru üzerine "Onana ile konuşmadım. Oyuncularla olan ilişkileri teknik direktör kendisi oluşturur. Onana'nın çok iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum. Ben hocanın adaletli olduğuna ve birini oynatmıyorsa o gün onun performansını yeterli bulmadığını biliyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'den istifa ve Onana açıklaması: 'Ah bir bilebilsem'

ÇEBİ: SAVAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın eski başkan adayı Hürser Tekinoktay'ın "Beşiktaş yanlış Onana'yı aldı. Amadou Onana yerine onunla aynı dönemde Lille'de oynayan Jean Onana alındı" iddiasının sorulması üzerine ise "Bunu diyen kişi Beşiktaş'a başkan adayı olmuş bir kişi. Eğer bunu espri ve kinaye yoluyla yapmamışsa 'aklından zoru vardır' derler adama. Bir süredir yoktu ortalıkta bu bey efendi, onunla da savaşmaya devam ederiz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...