Ali Koç yeni Arda Güler’ini buldu! Fenerbahçe taraftarını heyecana boğan transfer hamlesi, iki genç yıldızla sözleşme imzalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ali Koç yeni Arda Güler’ini buldu! Fenerbahçe taraftarını heyecana boğan transfer hamlesi, iki genç yıldızla sözleşme imzalandı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe Arda Güler’i alt yapıdan çıkarıp İspanya devi Real Madrid’de satmıştı. Bu transferden 20 milyon euroyu kasasına koyan sarı-lacivertli ekip bu sefer turnayı gözünden vurdu. Ali Koç yeni Arda Güler’ini buldu. İki genç yetenek ile sözleşme imzalandı.

Arda Güler transferinden kasasına 20 milyon Euro koyan Fenerbahçe, genç yeteneklere yönelmeye devam ediyor. Akademi oyuncularına yönelen sarı-lacivertli takım, Yiğit Evin ve Boran Eligüzel ile profesyonel sözleşme imzaladı.

ALİ KOÇ YENİ ARDA GÜLER’İNİ BULDU

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Fenerbahçe yeni Arda Güler’ini bulmak için çalışmalara devam ediyor. Bu yönde adım atan sarı-lacivertli takım, 2 genç futbolcusuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

2 GENÇ YETENEK İLE PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANDI 

Fenerbahçe, akademide forma giyen oyuncuları Yiğit Evin ve Boran Eligüzel ile profesyonel sözleşme imzaladı. Boran Eligüzel’in tescil işlemleri tamamlandı. Yiğit Evin’in profesyonel sözleşmesi ise transfer dönemi açılınca tescillenecek.

YİĞİT EVİN KİMDİR?

25 Ocak 2008 Çankaya doğumlu olan Yiğit Evin, sağ ve sol kanat olarak görev yapıyor. Genç futbolcu, Ankara ekibi Gençlerbirliği’nin altyapısından Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Ali Koç yeni Arda Güler’ini buldu! Fenerbahçe taraftarını heyecana boğan transfer hamlesi, ikin genç yıldızla sözleşme imzalandı - 1. Resim

BORAN ELİGÜZEL KİMDİR?

8 Ocak 2008 yılında dünyaya gelen Boran Eligüzel stoper mevkisinde görev yapıyor. 16 yaşındaki futbolcu bu sezon U19 Ligi’nde 4 maça çıktı.

Ali Koç yeni Arda Güler’ini buldu! Fenerbahçe taraftarını heyecana boğan transfer hamlesi, ikin genç yıldızla sözleşme imzalandı - 2. Resim

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...