Yüzyılın transferi gerçek oluyor! İsmail Kartal’ın yıldızı Fenerbahçe’den ayrılıyor: İngiliz medyası duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
- Güncelleme:
Yüzyılın transferi gerçek oluyor! İsmail Kartal’ın yıldızı Fenerbahçe’den ayrılıyor: İngiliz medyası duyurdu

Spor Haberleri  / The Sun

Yaz transfer döneminin başında Manchester United’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Brezilyalı orta saha Fred, performansıyla hem Avrupa hem de Suudi Arabistan takımlarının radarına girmiş durumda. İngiliz basınında çıkan son iddialar ise gündem oldu. İsmail Kartal’ın yıldızı gidiyor. Jorge Jesus’un teknik direktörlük görevini yaptığı Al Hilal, Fred için harekete geçti. Ali Koç yönetimine 40 milyon Euro bonservis ödenecek.

Süper Lig’de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe’de takımdan gidecek olanlar netleşiyor. Özellikle orta sahadaki başarılı performansıyla dev kulüplerin ilgisini çeken Fred için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı yıldız Suudi Arabistan yolcusu. Ali Koç’a 40 milyon Euro bonservis ödenecek. 

İSMAİL KARTAL’IN YILDIZI TAKIMDAN AYRILIYOR 

Fenerbahçe’de gidecek isimler netleşmeye başladı. Gelecek sezon için kadro çalışmalarına başlayan sarı-lacivertli ekipte yaprak dökümü başladı. Orta sahanın vazgeçilmesi olan Fred, takımdan ayrılıyor. 

Yüzyılın transferi gerçek oluyor! İsmail Kartal’ın yıldızı Fenerbahçe’den ayrılıyor: İngiliz medyası duyurdu - 1. Resim

İngiliz The Sun’da yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Jorge Jesus’un başında olduğu Al Hilal kulübünün Fred için teklifte bulunacağı iddia edildi. 

40 MİLYON EURO VERİLECEK 

Suudi Arabistan ekibinin Fred için 40 milyon euro bonservisi gözden çıkardığı belirtilirken, eğer Ali Koç’un onayı olursa yıldız oyunca takımdan gidecek. 

Yüzyılın transferi gerçek oluyor! İsmail Kartal’ın yıldızı Fenerbahçe’den ayrılıyor: İngiliz medyası duyurdu - 2. Resim

Fenerbahçe’nin sezon başında İngiliz ekibi Manchester United takımından 9 milyon 743 bin 589,5 euro karşılığında transfer ettiği 30 yaşındaki Fred, bu sezon sarı-lacivertli takımda 21 maça çıktı, 6 asist yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...