Ali Palabıyık operasyon mu çekti? Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'yi yediler yediler doymadılar. Doyun artık ya!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Palabıyık operasyon mu çekti? Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'yi yediler yediler doymadılar. Doyun artık ya!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 22. haftada Adana Demirspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın hakemi Ali Palabıyık, kararlarıyla Sarı-Lacivertli camianın tepkisini çekti. Fenerbahçe taraftarları sosyal medyada Ali Palabıyık'a beddua okurken, yorumcu Rıdvan Dilmen, "Ben maçı teknik olarak çok değerlendirmeyeceğim, 'Maçta katliam vardı sahada görmedin mi' derler bana. 'Rıdvan sen ne anlatıyorsun' derler" sözleriyle Fenerbahçe'ye operasyon yapıldığını savundu.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor'la 1-1 beraber kaldı.

TV 8.5'tai Yüzde 100 Futbol programında konuşan duayen yorumcu Rıdvan Dilmen, maçın hakemi Ali Palabıyık'ı sert sözlerle eleştirdi:

"Türk futbolunda güven bitti.TV 8.5 ailesine, tüm futbolseverlere ve kendime saygım olmasa ben bu programı yapmazdım. Asla yapmazdım. Ben maçı teknik olarak çok değerlendirmeyeceğim, 'Maçta katliam vardı sahada görmedin mi' derler bana. 'Rıdvan sen ne anlatıyorsun' derler.

"LİGİMİZ TEMİZ FALAN DEĞİL"

Bathsuayi rakip çabuk başlamasın diye topun önüne geçti, top rakip ceza sahasının 15 metre önünde. Sarı kart gördü. Altay başlatmak isterken Onyekuru engelledi, parmaklarına vurdu. Batshuayi'ye sarı kartsa bu ne peki?

Fenerbahçe'yi yediler yediler doymadılar. Doyun artık ya! Çok acayip şeyler oluyor. Hayırlısı. Sağ salim lig bitsin inşallah. Futbola güven kalmadı, ligimiz temiz falan değil!"

https://twitter.com/12numaraorg/status/1621225923201613825

VEDA EDER GİBİ SÖZLER

"Acun kardeşim de hakkını helal etsin, izleyen taraftarlar da hakkını helal etsin. Parasında pulunda olmadım hiç. Allah herkese ekmeğini nasip etsin. Dayanacak gücüm kalmadı artık."

JORGE JESUS'A KIRMIZI KART

Altay Bayındır karşı karşıya 2 pozisyonda gole izin vermedi, bir de Belhanda'nın penaltısını kurtardı. Milli kaleci kahraman olacağı maçta 83'te sorumsuzca bir penaltı yaptırdı, yeni transfer Cherif Ndiaye 84'te Adana Demirspor'u 1-0 öne geçirdi. 88'de Enner Valencia sahneye çıktı ve mağlubiyeti önleyen golü attı. Ekvadorlu yıldız Süper Lig'de sezonun 20. golüne ulaştı.

Şampiyonluk yarışından kopmamak için zorlu maçı kazanmak zorunda olan Sarı-Lacivertliler, bu sonuçla Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Üst sıralara oynayan Adana Demirspor bu sezon evinde oynadığı 10 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi.

Maçın bitiş düdüğüyle sahaya girerek Miha Zajc'in son dakikalarda yerde kaldığı pozisyon için hakem Ali Palabıyık'a itiraz eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kırmızı kart gördü.

Ali Palabıyık operasyon mu çekti? Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe'yi yediler yediler doymadılar. Doyun artık ya!

"GOL OLUR DİYE FRİKİK VERMİYOR HAKEM!"

Rıdvan Dilmen şöyle devam etti:

"Fenerbahçe ilk kez şampiyonluk yarışında geride kalmıyor. Ancak çok acaip bir hava var. Allah bu ligin sonunu hayır etsin. Son dakikada Fenerbahçe gol atar diye vermiyor Fenerbahçe'nin frikiğini. Ndiaye sarı kartsız bitirdi maçı inanabiliyor musun?

"Digitürk çok para veriyor valla. Çok beklerler televizyonlar maç verir diye. Yayıncı kuruluş tartışmalı pozisyonları sektirmesin. Hepsini net göndersin de yorumlayalım! Galatasaray 14 sene şampiyon olamadı. Ne kaybetti büyüklüğünden? Fenerbahçe de 8 sene olamıyor. Ama biraz ayağa kalksa aynı eller 'tak' diye vuruyor. Fenerbahçe olmasa, yayıncı kuruluş 1 lirayı bulamaz."

SERDAR ALİ ÇELİKLER: ERDOĞAN MÜDAHALE ETSİN

Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler ise resmen çileden çıktı.

"Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, muhalefet lideri Fenerbahçeli kim varsa, tüm herkesin ayağa kalkma zamanı. Çek kardeşim Fenerbahçe'yi bu ligden. Gidip Almanya'dan bir kulüp satın al, ismini Fenerbahçe yap, onu destekleyelim.

Bu şerefsizlerin odasını basan başkan olmalı. Bugün Ali Palabıyık düdük asmazsa Fenerbahçe sahaya çıkmasın. 2 maç çıkmazsan düşüyorsun, çıkmayın hadi düşürsünler de göreyim ülkede seçimler iptal oluyor mu olmuyor mu? Şike yaptılar bugün ihbar ediyorum.''

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...