Antalyaspor'un İsrailli futbolcu Safouri ve Jehezkel saygı duruşunda bulunmak istemedi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Antalyaspor'un İsrailli futbolcu Safouri ve Jehezkel saygı duruşunda bulunmak istemedi

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Antalyaspor'un bu kaz transfer ettiği iki İsrailli futbolcu, bu hafta lig maçlarında Filistinliler için yapılacak saygı duruşunda bulunmak istemedikleri için maç kadrosundan çıkarıldı.

Antalyaspor Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü'ne konuk olacak.

Kalyon Stadyumu'nda 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmada Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu'ndan oluşan hakem üçlüsü görev yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ömer Tolga Güldibi.

İSRAİL FUTBOLCULARDAN İLGİNÇ TALEP

Antalyaspor'un bu yaz kadrosuna kattığı İsrailli Ramzi Safouri ile Sagiv Jehezkel, maç kadrosuna dahil edilmedi. İsrailli futbolcular, bu hafta lig maçlarında Filistinliler için yapılacak saygı duruşunda bulunmak istemediklerini belirtti ve teknik ekipten izin istedi.

Antalyaspor yönetimi de iki futbolcunun Gaziantep FK maçı kadrosunda olmamasına karar verdi. 

AÇIKLAMA YAPTILAR

Ramzi Safuri ve Sagiv Jehezkel, şu açıklamayı yaptı:

"Ülkeden gelen kötü haberler bizim için futbol oynamayı neredeyse imkansız bir görev haline getirdi. Buna ek olarak yarınki maçta İsrail'i kınamak için saygı duruşu düzenleneceğini öğrendik.

Milli takımın oyuncuları olmaktan gurur duyan futbolcular olarak bu seremonide yer almak, hatta stadyumda bulunmak gibi bir niyetimiz yok. Bunu kulüp yöneticilerine açıkça belirttik ve onlar da kararımıza saygı duyuyorlar. Kalplerimiz ve düşüncelerimiz İsrail'deki kardeşlerimizle birlikte."

Antalyaspor'un İsrailli futbolcu Safouri ve Jehezkel saygı duruşunda bulunmak istemedi

Ramzi Safouri

ANTALYASPOR SON 3 MAÇIN 2'SİNİ KAZANDI

Akdeniz ekibi, Gaziantep Futbol Kulübü ile bundan önce 15 kez karşılaştı. Akrepler bu 15 maçta 6 galibiyet ve 6 beraberlik elde ederken, 3 karşılaşma ise rakip Gaziantep Futbol Kulübü'nün galibiyetiyle sonuçlandı.

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Antalyaspor 9 puanla ligin 13. sırasında bulunuyor. Ev sahibi takım Gaziantep Futbol Kulübü ise 6 puanla 17. sırada yer alıyor.

https://twitter.com/Antalyaspor/status/1715397787519442960

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...