Arda, Atletico'dan kesin olarak ayrılacak
Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli yıldızın Madrid ekibinden kesin olarak ayrılacağını ve yeni takımının 4 gün içinde belli olacağını söyledi.
Kaydet
|
Arda'nın Atletico Madrid'den kesin olarak ayrılacağını vurgulayan Bulut, "Atletico Madrid kulübü de ayrılma kararımıza çok şaşırdı. Onlar Arda'yı bırakmak istemiyorlardı, ama biz ısrarcı olduk. Sonuç olarak da bize saygı gösterip kabul ettiler. Biz kararımızı verdik, ancak tabii imzalar atılmadan hiçbir şey yüzde yüz bitmiş sayılmaz. Ancak biz Atletico'dan kesin olarak ayrılmak istediğimizi kendilerine ilettik" diye konuştu.
Milli futbolcunun adının birçok haberde yer aldığını, ancak bunların gerçeği yansıtmadığını belirten Bulut, "Gazetelerde birçok transfer haberi çıkıyor. Bunlar doğru haberler değil. Ben sizden anlayış bekliyorum. Biz de aslında bir an önce açıklamak istiyoruz, çok fazla baskı var. Ancak bir imza olmadan açıklama yapmak istemiyoruz. En geç 4 gün sonra Arda'nın takımı belli olacak" dedi.
Arda Turan'ın serbest kalma bedeli ile ilgili soruya Bulut, "Herhangi bir oyuncu takası olmayacak. Benim şimdi size bir rakam söylemem doğru olmaz. İki kulüp arasında yaşanacak şeyler bunlar. Bunları kulüpler kendileri açıklarlar" şeklinde yanıt verdi.
Bizi Takip Edin
