Arda Güler oynadıkça atıyor! Milli yıldızdan süper bir gol daha

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arda Güler oynadıkça atıyor! Milli yıldızdan süper bir gol daha

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Real Madrid forması giyen yıldız oyuncu Arda Güler, takımının Granada ile oynadığı karşılaşmada ağları sarsmayı başardı. Real Madrid, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

La Liga'da Granada deplasmanına konuk olan Real Madrid'de Arda Güler karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Bu sezon fazla forma şansı bulamaması sebebiyle gündemden düşmeyen Arda Güler, sonradan oyuna girdiği karşılaşmalarda performansıyla göz doldurmuştu.

ARDA GÜLER AĞLARI SARSTI

Güler, takımının Granda ile oynadığı karşılaşmanın 45+2.dakikasında ağları sarsmayı başardı. Bu golle Real Madrid karşılaşmada 2-0 öne geçti.

Arda Güler oynadıkça atıyor! Milli yıldızdan süper bir gol daha - 1. Resim

MADRİD FARKLI KAZANDI

Real Madrid mücadeleyi 4-0 kazandı. Eflatun beyazlıların gollerini 38. dakikada Fran Garcia, 45+2. dakikada Arda Güler, 49 ve 59. dakikalarda Brahim Diaz kaydetti. Real Madrid puanını 90 yaptı. Granada ise 21 puanda kaldı. Arda Güler, Real Madrid'de bu sezon 3. golünü attı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...