Artem Dzyuba gerçekleri... Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Artem Dzyuba gerçekleri... Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella açıkladı

SPOR Haberleri

Adana Demirspor'un geçtiğimiz yaz Mario Balotelli'nin yerine kadrosuna kattığı Rus yıldız Artem Dzyuba'nın neden takımdan ayrıldığı belli oldu. Sözleşmesi karşılıklı anlaşarak feshedilen 34 yaşındaki santrfor hakkında sorulan soruya yanıt veren Montella, "Kendisi burada açıkçası çok alan bulabileceğini sanmamış, hissetmemiş. Hoşuna gitmediği için böyle bir karara vardılar" dedi.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Dün kupada Nazilli Belediyespor'u 4-3'le eleyen Mavi Şimşekler, yüzünü Süper Lig'e döndü.

DZYUBA NEDEN AYRILDI?

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yollar ayrılan Rus futbolcu Artem Dzyuba hakkındaki soruya, "Bu, kulübümüz ve onun arasında alınan bir karar. Kendisi burada açıkçası çok alan bulabileceğini sanmamış, hissetmemiş. Hoşuna gitmediği için böyle bir karara vardılar. Kendisine her şeyin en iyisini diliyorum." yanıtını verdi.

YENİ SANTRFOR ALINACAK MI?

İlk yarı bittiğinde bir forvet transferinin gündeme gelip gelmeyeceğiyle ilgili Montella, "Kulübümüz de bizim fikrimizi ve değerlendirmelerimizi biliyor ama tabii ki son karar her zaman kulübümüzündür. Biliyorsunuz ki benim üzerimde başkanımız var. Başkanımız ne derse zaten biz onu uyguluyoruz. Elimizde olanı en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1590357298009952256

13 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

Vincenzo Montella, önlerindeki Alanyaspor maçı hakkında "13 maçlık bir seriden geliyoruz ve bildiğiniz üzere 8 tanesi deplasmandı. Büyük bir araya giriyoruz. Ara bittikten sonra yeni bir lig başlayacak. Ona göre hazırlıklarımızı yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...