Avrupa’ya üzücü şekilde veda etmişti… Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Dünya starı takımdan ayrılıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:
Avrupa’ya üzücü şekilde veda etmişti… Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Dünya starı takımdan ayrılıyor

Spor Haberleri  / Akşam

Galatasaray’da ipler geriliyor. Sparta Prag'a karşı 4-1 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip Avrupa’ya üzücü şekilde veda etmişti. Alınan yenilgi sonrası Galatasaray’da ilk ayrılık haberi geldi. Dünya starı takıma veda ediyor. Okan Buruk yıldız oyuncuyu gözden çıkardı.

Avrupa serüveninde ağır bir mağlubiyet ile elenen Galatasaray’da ayrılık çanları çalmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip Fildişili oyuncu Wilfired Zaha ile yolları ayırıyor. Okan Buruk biletini kesti. 

SÜPER STAR TAKIMDAN AYRILIYOR 

Sezon başında Crystal Palace'tan Galatasaray'a transfer olan Wilfired Zaha, büyük bir hayal kırılığı oluşturdu. Performans olarak hep dipte kalan yıldız oyuncunun bileti kesildi. 

Avrupa’ya üzücü şekilde veda etmişti… Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Dünya starı takımdan ayrılıyor - 1. Resim

Premier Lig'de Crystal Palace forması ile göz dolduran Wilfired Zaha, Galatasaray’da bekleneni veremedi. Özellikle sarı-kırmızı ekibin Avrupa’dan elenmesiyle yıldız oyuncunun tekrardan Premier lige dönmek istediği öğrenildi. 

OKAN BURUK BİLETİNİ KESTİ! 

Akşam’da yer alan habere göre; Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Wilfried Zaha’nın tekrardan İngiltere’ye döneceği ifade edildi. Şuan için birçok Premier Lig takımı yıldız oyuncu için sıraya girdiği kaydedildi. 

Avrupa’ya üzücü şekilde veda etmişti… Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Dünya starı takımdan ayrılıyor - 2. Resim

32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Galatasaray'a katıldı ve tüm organizasyonlarda toplam 33 maça çıktı. Zaha, bu maçlarda 10 gol atmış ve 5 asist yapmışken, aynı zamanda 3 kez de sarı kart gördü. 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...