Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı? Mosturoğlu cevapladı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı? Mosturoğlu cevapladı...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe bir yandan şampiyonluk mücadelesi veriyor, bir yandan da son iç saha maçlarında yükselen "Ali Koç istifa" tezahüratlarıyla çalkalanıyor. Koç'un istifa etmeye niyeti olmadığı biliniyor ancak efsane başkan Aziz Yıldırım'ın ismi de yeniden anılmaya başladı. Peki, 5 yıl önce sandıkta Ali Koç'a kaybeden Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı? Bu sorunun cevabını yakın çevresinden Şekip Mosturoğlu cevapladı.

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi avukat Şekip Mosturoğlu, efsane başkan Aziz Yıldırım'ın yeniden başkanlığa aday olup olmayacağıyla ilgili soruya yanıt verdi.

Saroı-Lacivertli kulüpte uzun yıllar Yıldırım'ın sağ kolu olarak görev yapan ve 3 Temmuz sürecinde de kader arkadaşı olan Şekip Mosturoğlu, Radyo Gol'e yaptığı açıklamada "Başkanın öyle bir şeyi yok. Sağlığı iyi. İşinin başında. Bizimle görüşüyor. Fikirleri var. Çok ileri düşünceleri var. Onları paylaşıyor. Ama bize getirdiği başkanlık gibi bir düşüncesi yok." şeklinde konuştu.

5 YILDIZ KONUSU NE OLACAK?

Mosturoğlu 5 yıldız konusunda ise şunları söyledi:

"Yıldız konusunda bana göre size göre farklı düşünceler olabilir. Şampiyonlukların yıldız hesabının sayılmasıyla ilgili. Şampiyon takım zaten şampiyon. O tescillenmiş. Ama en azından bir başvuru bu kadar uzun süre sürüncemede bırakılmaz. 2 yıl geçti veya 2.5 yıla geliyor. Hala sonuçlandırılmadı. En azından TFF, tarihçilerden spora gönül vermiş kişilerden, sporla haşır neşir olmuş komite kurar. Araştırmanın sonuçlarını kamuoyuna sunar. Hiçbir şey yapılmaması, halının altına süpürülmesi tartışmaları beraberinde getiriyor."

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı? Mosturoğlu cevapladı...

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...