Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi için çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Ali Koç, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklamıştı. Sarı lacivertlilerde eski başkan Aziz Yıldırım başkanlığa adaylığını koydu.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce başkanlığa aday olduğunu açıklayan Sadettin Saran, Ali Koç ile yaptığı görüşme sonrası adaylıktan çekildi. Mevcut Başkan Ali Koç ise yeniden adaylığını duyurdu. Fenerbahçe'de yaşanan gelişmelerin ardından gözler eski başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi.  Konuyla ilgili Aziz Yıldırım bir açıklama yaptı

AZİZ YILDIRIM RESMEN AÇIKLADI

Yıldırım açıklamasında; "Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin kongresinde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım." sözlerini sarfetti.

Aziz Yıldırım kararını verdi! Bu hafta resmen açıklaması bekleniyor - 1. Resim

AZİZ YILDIRIM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Sports Digitale'nin haberine göre; Fenerbahçe Kongre ve Divan üyeleri, Aziz Yıldırım'ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladı.

BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 yılında Haziran ayında düzenlenecek. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı üç yılda bir belirlenmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkan ve yönetim kurulları ayrı ayrı seçilmektedir.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...