Bakasetas eve dönüyor! Yunan oyuncu Panathinaikos ile 2,5 yıllığına anlaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bakasetas eve dönüyor! Yunan oyuncu Panathinaikos ile 2,5 yıllığına anlaştı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fatih Terim’in çalıştırdığı yeşil beyazlıların yöneticileri Trabzon’a gelerek hem oyuncu hem de bordo mavililerle el sıkıştı. Trabzonspor kanadı “G.Saray maçını oynayıp gitsin” diyor…

Takımın başına Fatih Terim’i getirdikten sonra liderlik koltuğuna da kurulan Panathinaikos, transferde tanıdık isimlere kanca atmayı sürdürüyor. Fenerbahçe’den Samet Akaydin’i renklerine bağlayan Yunan ekibi, şimdi de Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas ile prensip anlaşmasına vardı. Atina’dan Trabzon’a gelen Panathinaikoslu yöneticiler, bordo mavililerle el sıkıştıktan sonra Bakasetas ile de yıllık ücret konusunda pazarlığa oturdu. 2,5 yıllık sözleşme ve 1,5 milyon avroluk yıllık ücret karşılığında anlaşmaya varıldı. 

KALSIN, TÖREN YAPALIM

Trabzonspor, bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli kazanmayacak ancak oyuncunun altı aylık alacağından kurtulacak. Trabzonspor kanadı, Bakasetas’ın Galatasaray maçı sonrasında ayrılmasını istiyor. Ancak hem Yunan ekibi hem de yıldız futbolcu bir an önce imzaların atılmasından yana tavır takınıyor. Eğer bu maça kadar takımda kalması sağlanırsa Bakasetas için Galatasaray maçının sonunda bir veda töreni düzenlenecek. Bakasetas, Beşiktaş’tan gelen teklifleri ülkesine dönmek istediğini söyleyerek reddetmişti. 

ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Trabzonspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi isimlerden birisi olan Bakasetas, bu mutluluğu yeniden yaşamak istiyor. Ülkesinde en büyük şampiyon adayı olan Panathinaikos’u tercih etmesinin ana sebebi de bu yeni heyecan. 

TAKIMIN YARISI YOK

Galatasaray maçı öncesinde Trabzonspor’un eksikleri göze batıyor:
Stefano Denswil 
Jens Larsen 
Bakasetas 
Abdülkadir Ömür 
Milos Orsic 
Umut Bozok 
Enis Destan 
Trezeguet 
(Millî Takım) 
Nicolas Pepe 
(Millî Takım) 
Paul Onuachu 
(Millî Takım)

ONUACHU BOŞUNA MI GİTTİ?

Afrika Kupası’nda mücadele eden Nijerya, forvet oyuncusu Umar Sadiq sakatlanınca yerine Trabzonspor’un golcüsü Paul Onuachu’yu apar topar kadroya çağırdı. Onuachu kritik Galatasaray maçı öncesi kampa katıldı. Ancak sakat olduğu gerekçesiyle millî takımdan ayrılan Sadiq, kulübü Real Sociedad’ın, Osasuna ile oynayacağı kupa maçının kadrosuna alındı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...