Beşiktaş taraftarının beklediği haber geldi! Hasan Arat bizzat devreye girdi, Semih Kılıçsoy’un geleceği şekillendi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig’de istediği performansı bir türlü yakalayamayan Beşiktaş’ta transfer çalışmalı sürmeye devam ediyor. Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos ile tekrardan çıkış yakalamak isteyen siyah-beyazlı takımdan beklenen haber geldi. Taraftarların merak beklediği Semih Kılıçsoy'un transferi belli oldu. Başkan Hasan Arat bizzat devreye girdi.

Beşiktaş taraftarının merakla beklediği haber geldi. Son dönemde performansıyla gözleri üstüne çeken genç yetenek Semih Kılıçsoy'un geleceği belli oldu. Başkan Hasan Arat bizzat devreye girdi. Kılıçsoy, Kartal’a yine evet dedi. 

SEMİH KILIÇSOY TRANSFERİ TAMAM! HASAN ARAT BİZZAT DEVREYE GİRDİ 

Son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerini peşine taktı. Nereye transfer olacağı merak konusu olan genç yetenek ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş taraftarının beklediği haber geldi! Hasan Arat bizzat devreye girdi, Semih Kılıçsoy’un geleceği şekillendi

Beşiktaş Kulübü, genç yıldızın sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı. Yapılan açıklamada 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde bir serbest kalma bedeli ve çıkış maddesi olmadığı belirtildi.

AYNI HATAYA DÜŞMEK İSTEMEDİLER 

Özellikle geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin sözleşme geciktirdiği Arda Güler’i daha az bir bonservisle Real Madrid'e göndermek durumunda kalmıştı. Beşiktaş yönetimi ise Semih Kılıçsoy'un yenilenen sözleşmesinde serbest kalma bedelinin olmaması konusunda titiz davrandı.

Beşiktaş taraftarının beklediği haber geldi! Hasan Arat bizzat devreye girdi, Semih Kılıçsoy’un geleceği şekillendi

Genç yıldız, bu sezon Süper Lig'de 11 maçta görev yaptı. 650 dakika sahada kalan Semih Kılıçsoy, 7 gol ve 1 asist ile skora katkı sağladı. 18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko'nun ardından en iyi maç başına gol atma istatistiğine sahip ikinci isim konumunda.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...