Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması imzalandı! Tüpraş'ın ödeyeceği ücret açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması imzalandı! Tüpraş'ın ödeyeceği ücret açıklandı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın yeni stadyum sponsoru Tüpraş oldu. Siyah-beyazlılar, 3 senelik imzalanan anlaşma ile kulüp tarihinin en yüksek stadyum sponsorluk gelirine ulaştı.

Beşiktaş Stadı'nın yeni isim sponsoru Tüpraş oldu. Stadyumda düzenlenen sponsorluğun açıklandığı basın toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Mehtap Ferah, Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu katıldı.

Beşiktaş'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama göre; 3 yıllık anlaşma kapsamında senelik başarı primi dahil toplamda 230 milyon TL ödeneceği ve 2024/25 ve 2025/26 sezonlarına ilişkin tutarlar 2023/24 sezonuna ilişkin belirlenen tutarlara Türkiye İstatistik Kurumu'nca yayınlanan TÜFE oranı eklenmesi suretiyle artış göstereceği belirtildi. 

Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması imzalandı! Tüpraş'ın ödeyeceği ücret açıklandı

BEŞİKTAŞ'IN YENİ STADYUM SPONSORU TÜPRAŞ 

Toplantının açılış konuşmasını yapan başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması yaptıklarını belirterek, "Bu sponsorluk bir süreç aldı ama sonu istediğimiz gibi sonuçlandı. Tüpraş'a, Rahmi Koç'a ve Koç ailesine huzurlarınızda destekleri için teşekkür ediyorum. Çok önemli bir marka, milli bir dev Tüpraş. Beşiktaş, spor tarihinin en önemli kulüplerinden biri, Tüpraş sanayinin en önemli kurumlarından biri. İtibar açısından iki taraf için de önemli. Bu süreç içinde bizimle birlikte sponsorluk görüşmeleri yapan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Tüpraş'a ve camiama hayırlı olmasını diliyorum. Milli bir devle, bir sanayi kuruluşuyla markamızın örtüşmesi beni daha da çok mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Rahmi Koç'un desteğine değinen Çebi, "Bu süreçte ticari olarak görüşmeler önemliydi. Bunları sessiz sedasız yapmaya çalıştık. Diğer görüştüklerimizin incinmemesi gerekiyordu. Rahmi beyin bize desteğini herkes biliyor. Bu süreci yönetirken verdiğimiz emeğin yok kabul edilmesini doğru bulmuyorum. Süreç oldukça pazarlıklı süreçti. Beşiktaşlı olunca biraz daha pazarlıklar rahat oluyor. O konuda katkılarını aldığımız teyit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması imzalandı! Tüpraş'ın ödeyeceği ücret açıklandı

AHMET NUR ÇEBİ: ÇOK ÜZÜLDÜM

Adana Demirspor karşısında alınan mağlubiyetin bir yol kazası olduğunu kaydeden Çebi, "Ekonominizi düzgün yürütemezsiniz, harcamalarda derli toplu olamazsanız sportif başarılar geçici olur. Kısa sürede acısı olabilir ama zaman içinde Beşiktaş'ın bu işlerden faydalandığını göreceksiniz. Dünkü maç tatsız bir maçtı. Çok üzüldüm. Futbolun içinde bunlar var, 120 yıllık kulübüz. Birlik beraberlik içinde olursak takımımızın sezon sonu hedefe ulaşacağından şüphem yok. Maçın skoruna göre alkış veya eleştiri doğru değil. Sabır gösterelim, ben takıma ve ekibine, hocama güveniyorum. Yaşanmış olanı bir kaza kabul edip önümüze bakalım. Ne ben Beşiktaşlılıktan bir mağlubiyet yüzünden vazgeçerim ne de Rahmi bey sponsorluktan vazgeçer." şeklinde konuştu.

Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması imzalandı! Tüpraş'ın ödeyeceği ücret açıklandı

AHMET NUR ÇEBİ'DEN PLAY-OFF'A DESTEK

Gündemde olan play-off kararını destekleyeceklerini söyleyen Çebi, "Play-off kararı tüm kulüplerin ortak kararı olacak diye düşünüyorum. Biz oynansın deriz. O da turnuvada bir keyiftir ve gelirdir. Olursa destek veririz. Top oynamaktan mücadele etmekten kaçmak gereksiz. Oynanacak her fazla oyun taraftara keyif vereceği için bunu destekleyici oluruz." diye konuştu.

Lige havlu atıldığı fikrine katılmadığını da söyleyen Çebi, "Aynı fikirde değilim. Ligin başındayız. Önümüzde onlarca maç var. Sonuçların nasıl biteceğini bugünden görüyor gibi davranmayı doğru bulmuyorum. Hocama ve futbolcularıma güveniyorum. Her maçın sonucuna göre yürümeye devam edersek takım üstünde baskı oluştururuz. Sabırla beklemelerini istiyorum. Şampiyonluk hedefiyle sezon sonuna kadar yürüyeceğimi söylüyorum. Pandemide bu takımdan bir şey olmaz denirken 4 kupayı biz getirdik. Günlük sonuçlarla takımı, yönetimi yıpratmamak gerekiyor. Başarı için birlik gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması imzalandı! Tüpraş'ın ödeyeceği ücret açıklandı

AHMET NUR ÇEBİ'DEN SALİH UÇAN - ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI

Çebi, Adana Demirspor maçının ardından Salih Uçan ve Şenol Güneş arasında yaşananlara da değinerek, "Maç bitmiş, kaybetmek acı bir şeydir. Bütün sinirler gergin, Salih'le Şenol hoca arasındaki bağı, baba-oğul ilişkisini bilseniz o hareketin sizin düşündüğünüz kadar olmadığını anlayabilirsiniz. Bir an önce oyuncularını içeri almak istiyor. Benim çok tasvip ettiğim bir şey olmasa dahi art niyet yok. Bir anlık olaylarla kimse değerlendirme yapmamalı. Uzun süreli bir olay değil. Oyuncuyu itmek olarak bakmayın ona. Aralarında baba oğul ilişkisi olunca onlar kendi aralarında halledeler." şeklinde konuştu.

Başkan Çebi, amatör branşlarla ilgili bir soru üzerine, futbolun daha çok ilgi çektiğini belirterek, "Dün hentbolda kupa aldık ama bu hiç gündem olmadı." dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...