Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi! Fernando Santos kararını verdi

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi! Fernando Santos kararını verdi
Fotoğraf Başlığı Besiktas'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi! Fernando Santos kararini verdi

Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir'e konuk olacak Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor. Fernando Santos, bu maçta bu sezon beklenilen performansın uzağında kalan ve takımdan gönderilmesi beklenen Aboubakar ve Ghezzal'ı ilk 11'de oynatmayı düşünüyor.

Kaydet
a- | +A

Beşiktaş, perşembe günü oynayacağı RAMS Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Lig'de şampiyonluk iddiası kalmayan ancak Avrupa'ya gitme mücadelesi veren Beşiktaş'ta sakat futbolculardan iyi haber geldi.

MUSRATİ DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde 11 milyon euro karşılığında transfer ettiği Al-Musrati, sakatlığı sebebiyle Gaziantep FK maçını tamamlayamamış, Antalyaspor maçını ise kaçırmıştı. Sakatlığını tamamen atlatan ve Al-Musrati'nin, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 4 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynanacak Başakşehir maçında forma giyebileceği belirtildi.

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi! Fernando Santos kararını verdi - 1. Resim
Başlık ResmiBeşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal sürprizi! Fernando Santos kararını verdi - 1. Resim

ABOU VE GHEZZAL 11'ETRT Spor'un haberine göre Fernando Santos, Başakşehir'in taktik idmanlarında Aboubakar ve Ghezzal'ı zaman zaman ilk 11'de deniyor. Tecrübeli teknik adam, Turuncu-Lacivertlilere karşı iki ismi de sahaya sürebilir.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.