Bir dönem Beşiktaş'la anılıyordu! Fazla kilo Fransız futbolcunun başına iş açtı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi, NTV,
- Güncelleme:
Bir dönem Beşiktaş'la anılıyordu! Fazla kilo Fransız futbolcunun başına iş açtı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi, NTV,

Fransız futbolcu Joris Gnagnon fazla kiloları nedeniyle İspanya temsilcisi Sevilla'dan kovulmuştu. Bir dönem Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Gnagnon'un Sevilla'dan kovulmasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), haklı buldu. Gnagnon fazla kiloları nedeniyle Sevilla'ya tazminat ödeyecek.

İspanya temsilcisi Sevilla, fazla kilolarını veremediği gerekçesiyle Fransız futbolcu Joris Gnagnon'un sözleşmesini 2021 yılında tek taraflı feshetmişti. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), İspanyol kulübü haklı buldu. Fazla kilolarını veremeyen Gnagnon, tazminat ödeyecek.

CAS KULÜBÜ HAKLI BULDU

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), İspanya temsilcisi Sevilla'yı, fazla kilolarını veremediği gerekçesiyle sözleşmesini 2021 yılında tek taraflı feshettiği Fransız futbolcu Joris Gnagnon'a karşı haklı buldu.

Sevilla Kulübünden yapılan açıklamada, "CAS, oyuncu Joris Gnagnon'un uygun kilo ve kondisyon seviyelerini koruyamadığı gerekçesiyle sözleşmesinin feshedilmesinin haklı olduğuna hükmetti. Mahkemenin kararı, kulübün hukuka uygun davrandığı ve bunun haksız bir ihraç vakası olmadığı yönündedir." denildi.

FAZLA KİLOLARI NEDENİYLE ÖDEME YAPACAK

Açıklamada, "Oyuncunun, tahkim ücretini ödemesinin yanı sıra kulübün yasal masraflarının bir kısmını da üstlenmesine karar verildi. Bu sonuç aynı zamanda Avrupa'daki diğer kulüplerin de şu ana kadar çözülmesi daha zor görünen benzer durumlarla başa çıkmada sahip oldukları konuma fayda sağlıyor." ifadeleri kullanıldı.

27 yaşındaki Fransız futbolcu, en son Ocak 2022'de ülkesinde Saint-Etienne'e transfer olmuş ve 4 ay sonra kilo sorunları nedeniyle orada da tutunamamıştı. Gnagnon, Haziran 2022'den beri kulüpsüz durumda bulunuyor.

BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ'LA ANILIYORDU

Fransız futbolcu Joris Gnagnon'un adı 2020-2021 sezonunda Beşiktaş ile anılmıştı. Siyah-beyazlı kulüp ara dönemde İspanya La Liga ekibi Sevilla’nın 23 yaşındaki Fransız savunmacısı Joris Gnagnon’u kiralamak için temas kurmuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi, NTV,
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...