Burak Yılmaz'dan umutlu bakış: Zorluklara alışığım

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Burak Yılmaz'dan umutlu bakış: Zorluklara alışığım

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Beşiktaş'ın yeni teknik patronu Burak Yılmaz, “Kendime ve ekibime güveniyorum. Zorluklara alışığım. Mutluyum ve umutluyum. G.Saray maçında en iyi sonuç için ciddiyetle ve arzuyla çalışıyoruz” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, dünkü idman öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Galatasaray derbisine hazır olacaklarını söyleyen Yılmaz “Yeter ki millî takımlardaki oyuncularımız sağlıklı bir şekilde dönsünler. En iyisini yapmaya çalışacağız. Futbolculuk hayatımda hep zorluklar vardı. Hepsinin üstesinden geldik. Kendime ve ekibime güveniyorum. Görevimin bilincindeyim. Her şeyin farkındayım. Benim en büyük güvencem oyuncularım. Ben onlara yürekten inanıyorum” dedi.

EKSİKLER DERT DEĞİL

Galatasaray maçı için ciddiyetle ve arzuyla çalıştıklarını belirten Yılmaz “Ben rahatım, en iyisini yapmak için çabalayacağız” diye konuştu. Sakatlıkları bulunan Gedson Fernandes ve Salih Uçan için konuşan Burak Hoca “Sağlık ekibimiz, derbiye yetişmeleri için ellerinden geleni yapıyor. Yetişirse çok mutlu oluruz. Yetişmezse, onların yerine forma giyecek isimler Beşiktaş oyuncusudur. Ben umutluyum ve mutluyum. Onların yerine oynayacak olanlar da ellerinden geleni yapacaktır” dedi.

TUDOR’LA ÇALIŞMIŞLARDI

Beşiktaş Kulübü, Burak Yılmaz’ın isteği üzerine yardımcı antrenörlüğe Hari Vukas, atletik performans antrenörlüğüne ise Toni Modric’i getirdi. İki teknik adam daha önce Igor Tudor’la birlikte G.Saray’da görev yapmıştı. Teknik ekibe katılan iki yeni isimle ilgili konuşan Burak Yılmaz “Benim isteğimle aramıza iki hocamız daha katıldı. Bize güç katacaklarını düşünüyorum. Davetim üzerine hemen buraya geldiler” dedi.

DERBİYE YETİŞEBİLİR

Sakatlığı devam eden ve derbide oynaması zor gözüken Gedson Fernandes’den umut veren haber geldi. Portekizli yıldızın sakatlığının hızla iyileştiği ve beklenenden önce sahalara döneceği için G.Saray maçına yetişebileceği öğrenildi. Salih Uçan’ın derbide oynama şansı bulunmuyor. Mert Günok’un durumu ise hafta içinde belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...