Çağlar Söyüncü 18 ay sonra gol attı! Leicester City - Everton maçı nefes kesti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü 18 ay sonra gol attı! Leicester City - Everton maçı nefes kesti

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Leicester City - Everton (ÖZET 2-2) İngiltere Premier Lig'in 34.haftasında oynanan Leicester City - Everton maçı nefes kesti. Karşılaşmada forma giyen Çağlar Söyüncü, 1 yıl 6 ay 15 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Türk futbolcu Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City, evinde Everton ile 2-2 berabere kaldı. King Power Stadı'nda oynanan 34.hafta maçında sporseverler gole doydu. Konuk ekip, 15. dakikada penaltıdan Dominic Calvert-Lewin'in golüyle 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Leicester City, 22. dakikada milli oyuncu Çağlar Söyüncü ve 33. dakikada Jamie Vardy'nin ağları sarsmasıyla skoru 2-1'e getirdi.

Ev sahibi ekipte James Maddison, kazanılan penaltı atışını 45+9. dakikada golle sonuçlandıramadı ve ilk yarı, 2-1 sona erdi. İkinci devrede Everton, 54. dakikada Alex Iwobi ile fileleri havalandırdı ve karşılaşma, 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Leicester City, 30 puan ve averajla 16'ncı, Everton ise 29 puanla 19. sırada yer aldı.

Çağlar Söyüncü 18 ay sonra gol attı! Leicester City - Everton maçı nefes kesti

(Fotoğraf Leicester City sayfasından alınmıştır)

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ 18 AY SONRA GOL ATTI

Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de uzun zaman sonra gol sevinci yaşadı. Everton ağlarını sarsan Türk yıldız, 1 yıl 6 ay 15 gün sonra gol atmayı başardı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Çağlar'ın İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid ile anlaştığı konuşuluyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...